4 Μαΐ 2019

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ...

Η πρώτη πώληση ηλεκτρικού αστικού λεωφορείου στην Ελλάδα


Η εταιρεία ΚΑΡΣΑΝ, παραδοσιακός και έμπειρος κατασκευαστής αστικών λεωφορείων με διεθνή παρουσία των αστικών λεωφορείων της σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγαλουπόλεις, πραγματοποίησε την πρώτη πώληση ηλεκτρικού λεωφορείου στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου της Κρήτης....


....Το Jest electric ήρθε να συμπληρώσει την ήδη πετυχημένη παρουσία της έκδοσης του Jest diesel, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται για την αστική μεταφορά δημοτών από πολλούς Δήμους, όπως η Ν. Σμύρνη, Νίκαια, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Άλιμος, Πάτρα, Πόρος ενώ επίκειται η χρήση τους σε Ρόδο, Πειραιά κλπ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

ΚΑΡΣΑΝ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΟΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


https://www.karsan.com.tr/en/jest/jest-electric/jest-electric-highlights

ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ (!) ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ....

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ:


ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ!!! Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!



kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου