7 Σεπ 2019

‘’ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ’’ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ‘’ΕΚΛΕΞΕΤΕ’’ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!!. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΡΕΙΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ!! ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑ ΛΕΣΒΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? Η ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ’’ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η’ ΑΠΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ? ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥ? 



‘’ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ’’ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ‘’ΕΚΛΕΞΕΤΕ’’ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!!. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. 

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κο ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ.



ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΝΑ 2ΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ , ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ , ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.  ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ , ΒΙΖΑ ΚΛΠ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΥ.


''


Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νομό Εβρου από τις μαζικές εισόδους αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μουσουλμάνων στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί στα ορεινά του νομού στο μέσον της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα).
Εκεί υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς: Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.
Ολόκληρα «χωριά» μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική.''
https://veteranos.gr/den-erchonte-pleon-prosfyges-sti-lesvo-katangelli-o-antiproedros-ton-xenodochon-tis-lesvou/  ''ΔΕΝ ΕΙΝΑI ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ''.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!!!:https://www.triklopodia.gr/o-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%82-%ce%b2-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1/ 
ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ''ΑΠΑΙΤΟΥΝ'' ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ: https://veteranos.gr/xesikothikan-lathro-sti-moria-apetoun-ke-kravgazoun-athens-athens/
'' Δεν πίστεψαν τα προεκλογικά ψέμματα του Κούλη μόνο αγράμματοι και αστοιχείωτοι. 
Τα πίστεψαν και επιστήμονες άνθρωποι! 


 Ένα επιφανές στέλεχος της Ν.Δ. - μέλος του τομέα υγείας και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς», ο Θεόδωρος Γιάνναρος, έδωσε πληρωμένη απάντηση σε προκλητικό μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, σχόλιο «πρόσφυγα» από το Ιράν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κήρυξε τον… αντιφασιστικό αγώνα.'':
 ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
''
Η εικόνα των φουσκωτών λέμβων που έφεραν εκατοντάδες μετανάστες στην ακτή της Λέσβου, πριν από λίγες ήμερες, θύμιζε την τάξη ενός συγκεκριμένου τύπου στρατιωτικής επιχειρήσεως, που ονομάζεται αμφίβια έφοδος.
Ίσως κάποιοι να χαρακτήριζαν ευφάνταστο η συνομωσιολόγο κάποιον που θα προέβαινε στην επισήμανση, ότι αυτή η απόβαση είναι το πρώτο μέρος μιας επιχειρήσεως «υβριδικού» τύπου.
Έτσι ονομάζονται σήμερα οι ανορθόδοξες επιχειρήσεις που αξιοποιούν μή στρατιωτικά μέσα για να παραλύσουν υποδομές οι όποιες έχουν και στρατιωτική χρησιμότητα. 
Όμως την «απόβαση» ακολούθησε αποκλεισμός τών σιδηροδρομικών γραμμών από άλλους μετανάστες και στην συνέχεια ετέρα ομάς απέκλεισε οδικές προσβάσεις.
Για τους γνωρίζοντες τα θέματα πρόκειται για δοκιμή διαφόρων φάσεων ενός σχεδίου που στόχο έχει να παραλύσει την χώρα.'' :


https://elthraki.gr/2019/09/%cf%85%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%cf%87%ce%bb%cf%8c-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5/?fbclid=IwAR2H3lR6Z0LlB2DYhLS0DWRdGBrwckRHLYbTpCuImTll31suAZTDz0pvGfQ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ....ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠO ΠΑΝΤΟΥ...

 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_988.html

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/802114_upati-armosteia-oie-metafora-7000-allodapon-stin-ipeirotiki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου