27 Ιαν 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ''ΠΝΙΓΗΚΕ'' Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ''ΠΝΙΓΕΙΤΕ'' ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε συνεχώς ειδήσεις και πληροφορίες οι οποίες προετοιμάζουν την κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για να επιλύσει τις διαφορές της χώρας μας στο Αιγαίο με τους γείτονές μας.Ως απλοί Έλληνες πολίτες διερωτόμαστε: Ποιος ο λόγος και γιατί ως Ελλάδα να καταφύγουμε σε αυτή τη λύση, από τη στιγμή που στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθούν μονάχα τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και οι Τουρκικές διεκδικήσεις- γεγονός το οποίο προμηνύει ότι η χώρα μας μαθηματικά θα βγει χαμένη!!! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να το αντιληφθεί κάποιος αυτό!

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες προειδοποιούμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να προσφύγετε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης! ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να χαρίσετε έστω και μια σπιθαμή από την εθνική μας κυριαρχία! Ήδη δεν ξεχνάμε ότι ''κάνατε γαργάρα'' την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, ήδη δεν ξεχνάμε ότι έχετε αφήσει τα σύνορα ορθάνοιχτα και επιτρέπετε την παράνομη λαθροεισβολή και λαθροεποικισμό της χώρας μας, ήδη δεν ξεχνάμε ότι δώσατε άδεια λειτουργίας σε τζαμιά σε Κω και Ρόδο τη στιγμή που η Τουρκία διακαώς επιζητεί να ανακαλύψει τουρκική μειονότητα σε αυτά τα νησιά! ...Ο ρόλος σας είναι τουλάχιστον ύποπτος! Κάτω τα χέρια από το Αιγαίο μας! Οι Ενωμένοι Μακεδόνες σας υποσχόμαστε ότι στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε και πάλι τα πάντα για να έχετε τουλάχιστον τεράστιο πολιτικό κόστος- και όπως ''πνίγηκε'' ο ΣΥΡΙΖΑ στα νερά των Πρεσπών, έτσι κι εσείς θα ''πνιγείτε'' στα νερά του Αιγαίου!!!

Και οι Ενωμένοι Μακεδόνες, ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Με την Ελλάδα και την εθνική μας κυριαρχία δεν θα παίζει κανείς!

Κάστανα δεν χαρίζουμε σε κανέναν!

Και για τις Πρέσπες και για το Αιγαίο στο τέλος η ρομφαία της Νεμέσεως θα είναι βαριά!




ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ!!!



EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ!


Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΪΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ (!!!) ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΦΙΛΙΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ) ΕΝΩ Η ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ (Η ΤΟΥΡΚΙΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1982 ΣΤΟ MONTEGO BAY!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΟΠΛΟ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΙΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ (ΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΌΧΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ (ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ;;;;;;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:





ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ !!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΣ....

ΑΝΤΙΟ ΝΗΣΙΑ....

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ!!!

ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ Η ΝΔ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΗΣΙΩΤΕΣ Ο MOATSO--BEN--SALOM ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ETOIMAZEI EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ !!!


ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΜΑ;

ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Κ.Μητσοτάκης: «Πρέπει να πάμε στη Χάγη για ΑΟΖ με Τουρκία και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε απόφαση» Πρωθυπουργός: «Ζούμε σε ισορροπία τρόμου με την Τουρκία»! - Που πήγε η φημισμένη ελληνική "ψυχραιμία";


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/833002_kmitsotakis-prepei-na-pame-sti-hagi-gia-aoz-kai-na-eimaste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου