2 Νοε 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ

Την στιγμή που διεξάγεται η διπλωματία των σεισμών με την Τουρκία, με τον κουτοπόνηρο Ερντογάν, με νέες NAVTEX, να συνεχίζει την πειρατική του δράση στην ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, εντός των 12ν.μ., έγινε μυστική πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στην Ελβετία, το οποίο οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα έναρξης μυστικών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, δεδομένου ότι δεν έχει ακόμα διαψευσθεί το γεγονός, ενώ η σύμμαχός μας Γαλλία είναι έτοιμη για παρέμβαση στο Αιγαίο υπέρ μας, έχοντας μία φρεγάτα του Γαλλικού ΠΝ να παρακολουθεί στενά τους Τούρκους (τα ερευνητικά σκάφη Oruc Reise και Barbaros και τις τουρκικές φρεγάτες που τα συνοδεύουν) και η ελληνική φρεγάτα F464 “Κανάρης” να έχει εγκλωβίσει τουρκικό υποβρύχιο βόρεια της Ρόδου προς νήσο Αστυπάλαια.

Η Τουρκία διεξάγει υβριδικό πόλεμο χωρίς κόστος για την ίδια, τη στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση δεν επιτρέπει στο ΠΝ την καταβύθιση και καταστροφή των Τουρκικών υποβρυχίων εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, όπως πρόσφατα το τουρκικό υποβρύχιο κοντά στην Αττική, το οποίο αφήσαμε ανενόχλητα να διαφύγει, όπως και το τελευταίο βόρεια της Ρόδου, χωρίς να τα εξαναγκάζουμε τουλάχιστον σε υποχρεωτική ανάδυση και σύλληψη του πληρώματος, προκείμενου να αναδείξουμε την εγκληματική δράση της Τουρκίας στις Ελληνικές θάλασσες, οι οποίες αποτελούν πράξεις πολέμου εναντίων της χώρας μας, όπως τελευταία ο ακήρυχτος πόλεμος με εισβολή τουρκικών αλιευτικών ανοιχτά της Σαμοθράκης, σε απόσταση 200μ από την ακτή, με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης και της ΜΙΤ.

Η κυβέρνηση βάζει αυστηρά μέτρα για την πανδημία επιβάλλοντας πρόστιμα των 150 Ευρώ για μη χρήση μάσκας στους Έλληνες πολίτες και lock down στην εστίαση κλπ. από την Τρίτη, αλλά επιτρέπει “συγκέντρωση ισλαμιστών στο Σύνταγμα παρά τις απαγορεύσεις”, μίας συγκέντρωσης μίσους κατά της μοναδικής συμμάχου μας Γαλλίας.

Σύμφωνα με το σχετικό συνημμένο άρθρο, απόσπασμα του οποίου παρατίθεται βέβαια:

“… δεν πρόκειται για μία "απλή" διαδήλωση... Την ώρα που σύσσωμος ο Δυτικός κόσμος παλεύει με την πανδημία αλλά και τον φονταμενταλισμό των ισλαμιστών, καθώς λίγη ώρα πριν είχαμε ακόμη ένα περιστατικό στη Γαλλία με τον τραυματισμό ελληνορθόδοξου ιερέα που δέχτηκε επίθεση που συνδέεται με τα γεγονότα στη Γαλλία, η κυβέρνηση, αφήνει διαδηλώσεις που "φωνάζουν μίσος" κατά της Γαλλίας.”

Υπάρχουν βέβαια και ευχάριστα νέα, όπως η είδησή, ότι είναι στα "σκαριά" αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ινδίας, ως  "Απάντηση" στον αμυντικό άξονα Τουρκίας-Πακιστάν.

Καιρός ήταν!

Καλό θα ήταν βέβαια να αγοράζαμε από την Ινδία και τον Ρώσο-Ινδικής σήμπραξης  κατασκευής υπερηχητικού πυραύλου BrahMos, μεγάλης ακρίβειας,  με μέγιστη ταχύτητα 2.8 Mach σε υψόμετρο 10 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας κατά την τελική φάση προσέγγισης, σε επαρκείς αριθμούς, προκειμένου να εξοπλίσουμε τα αεροσκάφη F16 και τα Mirage, τις φρεγάτες μας, αλλά και τα νησιά μας, τα οποία θα μετατραπούν σε πλωτά αεροπλανοφόρα, τελειώνοντας μία για πάντα τον Τουρκικό στόλο στο Αιγαίο.

Τι περιμένει η κυβέρνηση; Να μας επιτεθούν πρώτα οι Τούρκοι;

Η Τουρκία δεν θα ανακηρύξει πόλεμο κατά της Ελλάδας, όπως τον γνωρίζουμε.

Η Τουρκία διεξάγει ήδη υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας μας, μέσω των λαθροσεισβολέων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων πολλοί Τούρκοι πράκτορες και ισλαμιστές τζιχαντιστές, ενώ εμείς παρακολουθούμε παθητικά την παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας από τα ερευνητικά τους σκάφη, τα οποία αλωνίζουν ανενόχλητα στο Αιγαίο, εντός Ελληνικής και Κυπριακής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ.

Επιτέλους υπογράφηκε η σύμβαση για τις νέες τορπίλες 36 DM2A4 για τέσσερα Type 214 και ένα 209/1500 ΑΙΡ, ενώ η αρχική απαίτηση του Π.Ν. ήταν για 51 τορπίλες, ενώ κατά την άποψη του defencereview.gr (https://defencereview.gr/nees-torpiles-voyli-dinei-to-prasino/) το ΠΝ, εφόσον έπρεπε να επιλέξει γερμανική τορπίλη, θα έπρεπε να κινηθεί για την απόκτηση της νεότερης και πλέον σύγχρονης τύπου Mod.4 ER (extended range) και όχι της Seahake Mod4, το οποίο χρήζει όμως περαιτέρω διερεύνησης.

Παγκόσμια είναι η κυριαρχία των Ελλήνων εφοπλιστών, οι οποίοι κατέχουν πλέον ένα στα τρία δεξαμενόπλοια, ενώ υπερδιπλασίασαν τη μεταφορική ικανότητα του στόλου τους.

Καιρός είναι, όσο υπάρχει Ελλάδα, να συμμετέχουν ενεργά και οι Έλληνες εφοπλιστές, μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνισμό της διασποράς στην εθνική πανστρατιά «Αβέρωφ ΙΙ», του επιχειρηματία Π. Εμφιετζόγλου, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας ύδρυσης του «Ταμείου για τον Ελληνικό Στόλο» με σκοπό την ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού μει αγορά φρεγατών, διότι εάν δεν το πράξει ο πανταχού Ελληνισμός τώρα, θα μετατραπεί το έθνος μας από ναυτικό έθνος, σε έθνος παρίας, ενός “τύποις Ελληνικού” κράτους, δορυφόρου της επεκτατικής και αναθεωρητικής νέο-οθωμανικής Τουρκίας.

Πρώην Γάλλος Α/ΓΕΣ, δεν μασάει τα λόγια του και δικαίως απαιτεί: “Τερματίστε τα “οθωμανικά” σχέδια του Ερντογάν τώρα”, και καταλήγει: “Τελειώστε τον Ερντογάν τώρα-Τα χειρότερα έρχονται''.

Οι Γάλλοι γνωρίζουν την αλήθεια από πρώτο χέρι.

Είναι γνωστό τοις πάσι, (σε ΗΠΑ, Ευρώπη και ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της φιλότουρκης Γερμανίας), η μεγαλομανία και ο μεγαλοϊδεατισμός του Ερντογάν, ο οποίος εφαρμόζει πολιτική ανασύστασης της οθωμανικής αυτοκρατορίας, μέσω του ριζοσπαστικού Ισλάμ, ανακηρύσσοντας εαυτό σε προστάτη και ηγέτη του παγκοσμίου σιιτικού προς το παρόν Ισλάμ, έχοντας την στήριξη Κίνας και Ρωσίας.

Οι συχνές αναφορές του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και του ΥΠΕΞ Ν.Δένδια στην συνάντησή τους με τον ΥΠΕΞ Ρωσίας Λαβρόφ, σχετικά με παραπομπή των διαφορών μας με την Τουρκία σε διαιτησία στο αναρμόδιο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, αναφορικά με υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και όχι μόνον, μας ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού το δικαστήριο της Χάγης είναι αναρμόδιο για τα θέματα υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ και αποτελεί  παγίδα για την Ελλάδα, σύμφωνα με την άποψη του πρώην ΣΕΑ, ναύαρχο ε.α. Α.Διακόπουλο, και στρέφεται κατά των Ελληνικών συμφερόντων,  αφού η χώρα μας δεν έχει τίποτα να κερδίσει παρά να παραχωρήσει εθνική κυριαρχία, αφού δεν θα κρίνει το δικαστήριο της Χάγης σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας, αλλά με συνυποσχετικό και άλλους επιβλαβής  για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας κανόνες, όπως μέση γραμμή μεταξύ ηπειρωτικής χώρας Τουρκίας και Ελλάδας,  χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τα Ελληνικά νησιά, ενώ το μόνο αρμόδιο δικαστήριο, είναι το δικαστήριο της θάλασσας UNCLOS του 1982, με καθορισμό ΑΟΖ και επήρεια 100% σε όλα τα  νησιά και βραχονησίδες, σύμφωνα με την μέση γραμμή, σύμφωνα με τους χάρτες της MARINE REGIONS της ΕΕ, με μονομερή ανακήρυξη χωρίς διαπραγματεύσεις με γειτονικά κράτη και δικαίωμα επέκτασης της υφαλοκρηπίδας και χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου στα 12ν.μ. από 10ν.μ. που είναι τώρα και όχι 6ν.μ. και 10ν.μ. στον αέρα, όπως εσφαλμένα αναφέρει ο πρωθυπουργός κ. Κ.Μητσοτάκης, λόγω άγνοιας μάλλον, ενώ η αιγιαλίτιδα ζώνη στα 10ν.μ. είναι ψηφισμένος νόμος του κράτους από το 1920 και δεν υφίσταται κανένα παράδοξο, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι σε αέρα και θάλασσα με 10ν.μ. και όχι 6ν.μ. σε θάλασσα, άλλωστε θα ήταν παρανοϊκό κάτι τέτοιο.

Οι καθηγητές γεωστρατηγικής κ. Ι.Μάζης και κ. Κ.Γρίβας τα έχουν πει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις τους.

Τους ακούει ο πρωθυπουργός ή ακούει αποκλειστικά τους συμβούλους του ΕΛΙΑΜΕΠ!!!!! οι οποίοι εισηγούνται να τα δώσουμε όλα στην Τουρκία και να ξεχάσουμε την ιστορία μας και τους ένδοξους πολέμους και το 1821, όταν μία χούφτα ανθρώπων επαναστάτησε εναντίων της οθωμανικής αυτοκρατορίας και μετά από ποτάμια αίματος που χύθηκε, απελευθερώθηκε η Ελλάς, μετά από την νικηφόρα ναυμαχία του Ναυαρίνου, μεταξύ του συμμαχικού στόλου Άγγλων, Γάλλων και Ρώσων και της Τουρκικής αρμάδας.

Λόγω της σπουδαιότητας του επόμενου άρθρου, επισυνάπτονται ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα, τα οποία μας δίδουν μια σαφή εικόνα της στρατηγικής της Τουρκίας, από τον Αμερικανό ειδικό Gingeras, σχετικά με την “Γαλάζια πατρίδα” της Τουρκίας.

O Αμερικανός ειδικός αναλυτής Gingeras δήλωσε για την Τουρκία, ότι η ““Γαλάζια πατρίδα” πιθανώς θα φέρει τον διαμελισμό της Τουρκίας” και “είναι αναμφισβήτητα σχεδιασμένη από τουρκικούς κυβερνητικούς κύκλους. Εννοείται ότι αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα είδος σλόγκαν ή φράση που αποσκοπεί στον καθορισμό των τουρκικών συμφερόντων”..

“Σύμφωνα με τον Gingeras, η κοσμοθεωρία του Gurdeniz εισέρχεται στο βασίλειο της συνωμοτικής σκέψης που βασίζεται στον Ευρασιανισμό, που είναι κοινό μυστικό μεταξύ ορισμένων κύκλων των ανώτερων τάξεων του τουρκικού στρατού.

Αυτή η θεωρία χαρακτηρίζεται από την καχυποψία της Δύσης και την πεποίθηση ότι το μέλλον της Τουρκίας βρίσκεται τελικά σε άλλες ευρασιατικές δυνάμεις, όπως η Ρωσία και η Κίνα.

Δεν αποτελεί επομένως κοινό μυστικό οι σχέσεις της Τουρκίας με την Κίνα καθώς επίσης η ανοχή του Πούτιν απέναντι στην γεωπολιτική και στρατιωτική επέκταση της Τουρκίας, στα Βαλκάνια,  στην Ευρασία, (Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Κουρδιστάν, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Αρμενία).

“Η τουρκική στρατηγική σκέψη παραμένει κάπως αδιαφανής», είπε ο Gingeras και συνεχίζοντας τόνισε μιλώντας στο AHVALNEWS.COM «δεν πρέπει να πάρουμε τη τοις μετρητοίς τις δηλώσεις πρώην αξιωματικών της Τουρκίας, ως οριστική απόδειξη του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι στην τουρκική κυβέρνηση τώρα σκέφτονται”.

“Προφανώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι ακόμα χειρότερες, αφού αυτές τις απόψεις του Γκιουρντενίζ και του Γιατσί, τις ενστερνίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Ερντογάν, ο οποίος φέρεται να  έχει συμμαχήσει κάτω από άκρα μυστικότητα με την Κίνα σε πολλά επίπεδα για τον "νέο κόσμο" που ετοιμάζει το Πεκίνο εδώ και πολλά χρόνια.” 

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Τουρκίας το οποίο ελάχιστοι έχουν κατανοήσει, ήτοι η ένταξή της Τουρκίας στον άξονα ΡΙΚ (Ρωσία, Ισλαμικά κράτη (σιιτικό Ισλάμ) και Κίνα).

Αυτό εξηγεί και την ιστορική προδοσία της Ρωσίας απέναντι στην Αρμενία, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου οι Αζέροι χρησιμοποιούν εγληματικά βλήματα φωσφόρου κατά των Αρμενίων, ενώ η Μόσχα σιωπά, όταν ο Β.Πούτιν και Ν.Πεσκόφ πήγανε να βάλουνε την Τουρκία “από την πίσω πόρτα” στο Ν.Καραμπάχ εφαρμόζοντας μοντέλο Συρίας, δηλαδή με μικτές περιπολίες και των δύο πλευρών, παρότι στέλνει τόνους ρωσικά όπλα στην Αρμενία και δηλώνει, ότι "Θα παράσχουμε όλη την αναγκαία βοήθεια στην Αρμενία αν οι εχθροπραξίες φτάσουν στο έδαφός της", ενώ βράζει η αρμενική κοινότητα κατά της Ρωσίας.

Θα αρκούσε μία απειλή του Β.Πούτιν κατά του Ρ.Τ.Εργτογάν και μόνον για την λήξη των εχθροπραξιών.

Σύμφωνα με συνημμένο άρθρο, απόσπασμα του οποίου ακολουθεί:

“Οργή επικρατεί στην Αρμενία μετά την προδοσία εκ μέρους του Κρεμλίνου, καθώς ο ίδιος ο Βλ.Πούτιν αλλά και ο εκπρόσωπός του Ν.Πεσκόφ δήλωσαν πως η Τουρκία πρέπει να μπει στις χώρες που εμπλέκονται στις συνομιλίες με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ τόνισαν πως θα μπορούσαν να αποσταλούν κυανόκρανοι Ρωσίας και Τουρκίας στην εμπόλεμη ζώνη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι από την αρχή υπήρχε συμφωνία Πούτιν-Ερντογάν, με τη Ρωσία να βάζει στην κυριολεξία από «την πίσω πόρτα» την Τουρκία στην ομάδα του Μινσκ.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ΗΠΑ με το Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ Robert Charles O'Brien να προτείνει στην Αρμενία τη δυνατότητα εισαγωγής Σκανδιναβικών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.”

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο συμπεριφέρεται ο Ερντογάν επιθετικά στους γείτονές του και σύμφωνα με τον Ισραηλινό αναλυτή Seth JFrantzman σχετικά με τις πιθανές προθέσεις της Άγκυρας για το επόμενο διάστημα, μετά την Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Γαλλία θα είναι "Επόμενος στόχος της Τουρκίας το Ισραήλ".

“Ο ίδιος εκτιμά ότι η Τουρκία, η οποία απειλεί πολλές χώρες τους τελευταίους μήνες, (Ελλάδα, Αρμενία, Γαλλία), προετοιμάζεται για τον επόμενο στόχο της που θα είναι πιθανότατα το Ισραήλ.”

Αυτός θα είναι πιθανόν και ο λόγος που οι ΗΠΑ αποφάσισαν τελικά να πουλήσουν στο Ισραήλ 50 αεροσκάφη F-22 Raptor, με  Ιράν-Τουρκία να τις έχει καταλάβει ήδη "Πανικός".

“Το Ιράν, η Κίνα και η Ρωσία ξεκίνησαν σήμερα κοινές ναυτικές ασκήσεις στον Ινδικό Ωκεανό και στον Κόλπο του Ομάν, σε μια άνευ προηγουμένου άσκηση ναυτικής συνεργασίας και εκπαίδευσης όπως τη χαρακτήρισε η Μόσχα”  σύμφωνα με το REUTERS/TASNIM NEWS AGENCY.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΖΗΣ

 

ΣΥΝΗΜΜΕΡΝΑ ΑΡΘΡΑ

 

https://www.naftemporiki.gr/story/1546353/koini-nautiki-askisi-iran-kinas-rosias-ston-kolpo-tou-oman

21/09/2019 07:57

ΚΟΣΜΟΣ

Κοινή ναυτική άσκηση Ιράν, Κίνας, Ρωσίας στον Κόλπο του Ομάν

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 12:48

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/929893_mystirio-me-tin-ptisi-toy-prothypoyrgikoy-aeroskafoys-stin

31/10/2020 - 16:41  |  Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 18:53

PROVOCATEUR

Μυστήριο με την πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στην Ελβετία: Ξεκίνησαν μυστικές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία;

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6971566_etoimi-gia-parembasi-sto-aigaio-i-gallia-polemiko-ploio

Ελληνοτουρκικά 31.10.2020 - 14:47

Έτοιμη για παρέμβαση στο Αιγαίο η Γαλλία - Πολεμικό πλοίο παρακολουθεί στενά τους Τούρκους

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6971247_amerikanos-eidikos-i-galazia-patrida-pithanos-tha-ferei-ton

Ελληνοτουρκικά 29.10.2020 - 19:54

Αμερικανός ειδικός: Η “Γαλάζια πατρίδα” πιθανώς θα φέρει τον διαμελισμό της Τουρκίας

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/6971420_sta-skaria-amyntiki-synergasia-elladas-indias-apantisi-ston-amyntiko-axona

Εθνικά θέματα 31.10.2020 - 09:06

Ενημερώθηκε στις: 31.10.2020 - 09:12

Στα "σκαριά" αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ινδίας - "Απάντηση" στον αμυντικό άξονα Τουρκίας-Πακιστάν

 

 

https://www.defencenet.gr/asfaleia/904285_o-egklobismos-toyrkikoy-ypobryhioy-apo-tin-fregata-f464-kanaris-boreia-tis-rodoy

Ο εγκλωβισμός τουρκικού υποβρυχίου από την φρεγάτα F464 «Κανάρης» βόρεια της Ρόδου

Ασφάλεια

DefenceNet Newsroom info@defencenet.gr

27.10.2020 | 21:28

 

 

https://www.defencenet.gr/amyna/naytiko/904448_ypografi-tis-symbasis-gia-tis-nees-torpiles-36-dm2a4-gia-tessera-type-214-kai

Υπογραφή της σύμβασης για τις νέες τορπίλες: 36 DM2A4 για τέσσερα Type 214 και ένα 209/1500 ΑΙΡ

Αμυνα

DefenceNet Newsroom info@defencenet.gr

31.10.2020 | 21:51

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6971261_bomba-analyti-epomenos-stohos-tis-toyrkias-israil

Κόσμος 29.10.2020 - 21:21

"Βόμβα" αναλυτή: "Επόμενος στόχος της Τουρκίας το Ισραήλ"

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6971575_oi-ipa-poyloyn-sto-israil-50-aeroskafi-f-22-raptor-panikos-se-iran-toyrkia

ΗΠΑ 31.10.2020 - 23:27

Οι ΗΠΑ πουλούν στο Ισραήλ 50 αεροσκάφη F-22 Raptor - "Πανικός" σε Ιράν-Τουρκία

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6971582_istoriki-prodosia-tis-rosias-apenanti-stin-armenia-protasi-ipa-sto

Ένοπλες Συρράξεις 31.10.2020 - 16:20

Ενημερώθηκε στις: 31.10.2020 - 16:29

Ιστορική προδοσία της Ρωσίας απέναντι στην Αρμενία - Πρόταση ΗΠΑ στο Γερεβάν

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6971559_mosha-tha-parashoyme-oli-tin-anagkaia-boitheia-stin-armenia-oi

Ένοπλες Συρράξεις 31.10.2020 - 13:58

Μόσχα: "Θα παράσχουμε όλη την αναγκαία βοήθεια στην Αρμενία αν οι εχθροπραξίες φτάσουν στο έδαφός της"

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6971430_i-mosha-stelnei-tonoys-rosika-opla-stin-armenia-blimata-fosforoy

Ένοπλες Συρράξεις 30.10.2020 - 22:40

Ενημερώθηκε στις: 30.10.2020 - 22:49

Η Μόσχα στέλνει τόνους ρωσικά όπλα στην Αρμενία - Βλήματα φωσφόρου χρησιμοποιούν οι Αζέροι

 

 

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6971619_sygkentrosi-islamiston-sto-syntagma-para-tis-apagoreyseis

Κοινωνία 31.10.2020 - 19:17

Ενημερώθηκε στις: 31.10.2020 - 20:24

Συγκέντρωση ισλαμιστών στο Σύνταγμα παρά τις απαγορεύσεις


1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΗΝΟΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή