2 Ιαν 2022

Συγκλονιστικό: Το 1918, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, μόνο οι εμβολιασμένοι πέθαναν!

ΑΠΟ https://planetzero.xyz/?p=2661



Κάνατε λάθος αν νομίζατε ότι γνωρίζατε τα πάντα για την ισπανική γρίπη του 1918.

Φαίνεται ότι η πανδημία από την ιστορία προκλήθηκε από τα εμβόλια που υποτίθεται ότι θα θεράπευαν τους ανθρώπους και θα τους κρατούσαν ασφαλείς. Σας ακούγεται οικείο, έτσι δεν είναι; Είναι παρόμοιο με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Ο Dr. Sal Martingano, FICPA, μοιράστηκε ότι ο μαζικός εμβολιασμός την εποχή της ισπανικής γρίπης ήταν αυτός που προκάλεσε τους θανάτους. Οι άνθρωποι που πέθαναν τότε ήταν ο εμβολιασμένος πληθυσμός.

Εγγραφείτε στο Τελεγκραμ του Αληθινού Υπερασπιστή Chanel εδώ: https://t.me/TheTrueDefender

Η Dr. Eleanor McBean, στο βιβλίο της “Ο καταδικασμενος εμβολιασμός”, μοιράστηκε πώς ήταν μια ανεμβολίαστη επιζών από την ισπανική γρίπη. Ανάγκασε τον κόσμο να συνδέσει αυτά τα ιστορικά γεγονότα με τα σημερινά και να βγάλει ένα συμπέρασμα.

Στο βιβλίο της αποκαλεί τον εμβολιασμό – τον σιωπηλό δολοφόνο στο δεύτερο βιβλίο της, το οποίο αναπτύσσει τις αποκαλύψεις που περιέχονται στο πρώτο της βιβλίο. Μπορούμε να δούμε στοιχεία που τονίζουν ότι τα εμβόλια είναι η αιτία του τεράστιου αριθμού θανάτων.

“Η κάλυψη της McBean για την “ισπανική γρίπη” του 1918, ως δημοσιογράφος και ως επιζών χωρίς εμβόλιο, απαιτεί να επανεξεταστεί η ιστορική βάση του γεγονότος, όχι ως “θεωρία συνωμοσίας”, αλλά με στοιχεία που “θα αναψουν φωτιά”, γράφει ο Δρ Martingano.

Ο McBean παρέχει στοιχεία που δεν καταγράφηκαν μόνο τα κρουσματα της “ισπανικής γρίπης” του 1918, αλλά και εκείνα των επιδημιών της πολιομυελίτιδας και της γρίπης των χοίρων”.

Το 1918, το πρώτο κρούσμα της ισπανικής γρίπης εμφανίστηκε σε μια στρατιωτική βάση στο Κάνσας. Είναι ο τόπος όπου πραγματοποιήθηκαν τα πειράματα για το εμβόλιο.

Η Ισπανία παρέμεινε ουδέτερη στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και δεν λογόκρινε τον Τύπο όπως οι υπόλοιπες χώρες- θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα αναφέρει επιδημία γρίπης.

Αυτό εξηγεί γιατί η Ισπανία θεωρήθηκε αποδιοπομπαίος τράγος για την ισπανική γρίπη. Φαίνεται ότι το πρώτο πραγματικό κρούσμα εμφανίστηκε στο Κάνσας σε μια στρατιωτική βάση όπου έγιναν τα πειράματα με τα εμβόλια.

Το Φορτ Ράιλι διεξήγαγε ένα μαζικό πείραμα εμβολιασμού, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο πρωτος ασθενής στις ΗΠΑ και όχι

στην Ισπανία.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τους κανόνες- η γρίπη έπρεπε να ονομαστεί Στρατιωτική Γρίπη των Ηνωμένων Πολιτειών του 1918.

“Η νεοσύστατη φαρμακοβιομηχανία, χρηματοδοτούμενη από το “Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών Ροκφέλερ”, είχε κάτι που δεν είχε ποτέ πριν – μια μεγάλη προμήθεια ανθρώπινων πειραματόζωων”, εξηγεί ο Martingano.

“Προμηθεύτηκαν από την πρώτη επιστράτευση του αμερικανικού στρατού, η δεξαμενή των πειραματόζωων διογκώθηκε σε πάνω από 6 εκατομμύρια άνδρες”.

Οι αυτοψίες απαιτούσαν πολύ χρόνο για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πέθαναν από την ασθένεια και οι γιατροί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι οι άνθρωποι πέθαναν από βακτηριακή μηνιγγίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο.

“Προκλήθηκε από τυχαίες δόσεις ενός πειραματικού “εμβολίου βακτηριακής μηνιγγίτιδας”, το οποίο μέχρι σήμερα μιμείται συμπτώματα γρίπης”, εξηγεί ο Martingano. “Οι μαζικές, πολλαπλές επιθέσεις με πρόσθετα εμβόλια στα απροετοίμαστα ανοσοποιητικά συστήματα στρατιωτών και πολιτών δημιούργησαν ένα “πεδίο θανάτου””.

Σοκαριστικό είναι ότι ο ανεμβολίαστος πληθυσμός παρέμεινε ανέγγιχτος από την ισπανική γρίπη. Οι άνθρωποι αυτοί συνέχισαν τη ζωή τους και μάλιστα διηγήθηκαν σε όλους όσα είδαν εκείνη την τρομερή εποχή.

“Φοβούμενη ότι οι στρατιώτες που επέστρεφαν στην πατρίδα τους θα μετέδιδαν ασθένειες στις οικογένειές τους, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προώθησε τη μεγαλύτερη εκστρατεία “φόβου” υπερ εμβολίων στην ιστορία”, γράφει ο Martingano.

“Χρησιμοποίησαν τον ανθρώπινο πληθυσμό ως εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για τη δοκιμή πειραματικών εμβολίων … Δεκάδες εκατομμύρια πολίτες πέθαναν με τον ίδιο τρόπο που πέθαναν και οι στρατιώτες”.

Σήμερα, ζούμε τους ίδιους καιρούς. Οι γιατροί που αγνόησαν αυτό που είδαν ήταν μέρος της μαζικής εκστρατείας ενέσεων. Δεν προσπάθησαν να σταματήσουν τους παγκοσμιοποιητές και ούτε καν τους αντιτάχθηκαν.

“Επτά άνδρες έπεσαν νεκροί σε ένα γραφείο γιατρού αφού εμβολιάστηκαν”, εξηγεί η McBean στο βιβλίο της. “Στάλθηκαν επιστολές στις οικογένειές τους ότι είχαν σκοτωθεί εν ώρα καθήκοντος”.

“Οι γιατροί το ονόμασαν νέα ασθένεια και προχώρησαν στην καταστολή των συμπτωμάτων με πρόσθετα φάρμακα ή εμβόλια”, εξηγεί ακόμη η Martingano.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για πολλούς ανθρώπους να αρχίσουν να σκέφτονται κριτικά. Θα βρουν τις κρίσιμες απαντήσεις.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου