5 Ιουν 2023

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ κ. Κ.ΚΟΛΜΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩΨΗ ΝΕΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


..... Απουσιάζει επίσης η ουσιαστική διαφοροποίηση της αντιπολίτευσης επί της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, ήδη από της εποχής της συμφωνίας της Λωζάννης έως σήμερα, να δέχεται τα συμφωνηθέντα τότε από τον “νικητή” Κεμάλ. Προτού καν στεγνώσει η μελάνη των υπογραφών της διεθνούς αυτής συνθήκης, η τουρκική διοίκηση άρχισε να την παραβιάζει ιδίως έναντι των Χριστιανών – όσων τελικώς απέμειναν στην Τουρκία μετά τους διωγμούς και τις γενοκτονίες. Παράδειγμα, οι Αρμένιοι κι η εξόντωση της Ελληνικής κοινότητος εις Ίμβρο και Τένεδο και στη Κωσταντινούπολη το 1955.
Την τωρινή παράλογη κι ανιστόρητη αξίωση αφοπλισμού των Αιγαιακών ελληνικών νήσων δεν την επινόησε ο Ερντογάν, αλλά το εφηύρε ο διεκδικητής της τουρκικής προεδρίας, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου – προς μεγάλη αμηχανία των φιλοτούρκων Ελληνικών “δοχείων σκέψεως” κι εφημεριδογράφων, στερουμένων ιστορικού ερείσματος.

Στρουθοκαμηλίζουν” τα δυτικά κοινοβούλια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου