16 Αυγ 2018

Τούρκοι που ονειρεύονται μια Κρήτη διαιρεμένη, όπως η Κύπρος… και χειρότερα


Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο εθνικιστής Τούρκος πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου άμυνας Umit Yalım, απόστρατος συνταγματάρχης και αντίπαλος του Ερντογάν, στον οποίο χρεώνει… “μεγάλη υποχωρητικότητα” έναντι της Ελλάδας!
Ο εθνικιστής πρώην στρατιωτικός παρουσίασε δικούς του χάρτες προκειμένου να “ενισχύσει” τον ισχυρισμό του ότι ο Ερντογάν είναι υποχωρητικός και η Τουρκία έχει χάσει έναντι τόσο της συνθήκης της Λωζάνης όσο και άλλων συνθηκών, ανάμεσα στις οποίες είναι του Λονδίνου, τον Μάιο του 1913 με την οποία η Κρήτη οριστικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Umit Yalım φτάνει στον απίθανο ισχυρισμό ότι σχεδόν τα περισσότερα νησιά και οι βραχονησίδες του Αιγαίου είναι… τουρκικά και τώρα βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή!
Μάλιστα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Κρήτη και στη συνθήκη του Λονδίνου, δεν διστάζει να μιλήσει για Κρήτη… που ανήκει στην Τουρκία κατά… το μεγαλύτερο μέρος, ενώ όλα τα νησιού γύρω από την Κρήτη γράφει ότι είναι τουρκικά και βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή!
Ο εθνικιστής πολιτικός και πρώην συνταγματάρχης με τους χάρτες του που αναδημοσιεύουν τουρκικά μέσα, κάνει τον απίθανο ισχυρισμό ότι η Κρήτη, πλην του νομού Χανίων, με τη συμφωνία του Λονδίνου είχε παραχωρηθεί στη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, οι οποίες αργότερα παραιτήθηκαν από το νησί, το οποίο, κατά το 75% θα έπρεπε να επιστρέψει στην Τουρκία ως διάδοχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
Ενώ για τα γύρω από την Κρήτη νησιά, ανάμεσα στα οποία είναι η Γαύδος, η Ντία, η Χρυσή, οι Διονυσάδες, τα Παξιμάδια κλπ, είναι… “τουρκικά”, καθώς ουδέποτε έφυγαν από την κτήση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
ΠΗΓΗ: http://www.candiadoc.gr/ με πληροφορίες από την τουρκική ιστοσελίδα http://www.bakirkoygazetesi.com/akp-en-sonunda-toprak-da-verdi/5349/
*Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) kerberos-hellas δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών 

kerberos-hellas

3 σχόλια:

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...!!!!
    16 Αυγούστου 2018
    ☆ ☆ ☆
    Μαρτυρία Ιερέα σε εκκλησίασμα: « η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες»

    Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.

    Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει...

    Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.

    Είπε ο κληρικός

    - « αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες- πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»

    - « ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:

    - Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...
    Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;

    Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;

    Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;

    Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος.

    Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας.
    Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό.

    Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΛΛΟΥ.....

      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ????

      Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ (ΜΕΣΩ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!

      ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ
    ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΗΤΑΝ.ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Κ Α Ι
    ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή