18 Οκτ 2011

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

Την ίδια στιγμή που τα σύνορά μας στον Έβρο και παντού είναι διάτρητα και ξέφραγο αμπέλι αφού εδώ και 21 χρόνια η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. εμποδίζει τον στρατό να εκτελέσει την αποστολή για την οποία υπάρχει και πληρώνεται από τους σκληρά φορολογούμενους Έλληνες πολίτες, να φυλάει δηλαδή με σφαίρες και να κλείσει τα σύνορα στον κάθε επίδοξο εισβολέα και στα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει τα τελευταία χρόνια, έβαλαν τώρα τον στρατό να
μαζέψει τα σκουπίδια, λειτουργώντας σαν Φιλιππινέζα της κυβερνήσεως του μνημονίου και απεργοσπαστικός μηχανισμός!

Ήδη τόσο σε Αθήνα, όσο και σε Θεσσαλονίκη οχήματα του στρατού κυκλοφορούν στους δρόμους. Όχι δεν έγινε κάποια επανάσταση…

Ο στρατός μπήκε στις πόλεις για να μαζέψει τα σκουπίδια ενώ η αστυνομία αντί να πιάσει εγκληματίες, έχει τώρα αποστολή να φυλάει τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα της αλβανικής και πακιστανικής μαφίας!

Και όλα αυτά γιατί πλέον οι Έλληνες, απλά δεν χρειάζονται. Υπάρχουν άλλα πολλά εργατικά χέρια και μάλιστα πολύ φθηνότερα. Οι αλλοδαποί λοιπόν θα αναλάβουν και το χρυσοφόρο χώρο της αποκομιδής των σκουπιδιών από τους Δήμους!!!

Κοστίζουν πολύ λιγότερα, εργάζονται και ανασφάλιστοι αφού έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έτσι και αλλιώς, και επιτέλους πρέπει και η Ελλάδα να γίνει Μπαγκλαντές με μπαγκλαντεσιανούς μισθούς επειδή κάποιοι αποφάσισαν να μπουκάρουν στην χώρα με το έτσι θέλω και κάποιοι άλλοι τους άφησαν.

Συγχαρητήρια πολυπολιτισμικοί προοδευτικούληδες και αριστερούληδες επαγγελματίες "φιλάνθρωποι".

ygro-pyr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου