1 Μαΐ 2012

Η συμμετοχή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, είναι παράνομη.

Γεγονός αναμφισβήτητο είναι, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για την εθνική καταστροφή, που σημαίνει, ότι οι κλέφτες και οι απατεώνες βρίσκονται στους κόλπους των δύο αυτών κομμάτων απολαμβάνοντας ασυλία και προστασία, δηλ. πρόκειται για οργανώσεις που υποθάλπτουν τους ανθρώπους που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα.

Επομένως, αφού μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εντοπισμού των ληστών, όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, τα κόμματα αυτά δεν.....


έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στον σχηματισμό κυβέρνησης αλλά ούτε και να πάρουν θέσεις στα έδρανα της βουλής, διότι όταν δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι καταχραστές, εν δυνάμει είναι όλοι. Και όταν λέμε όλοι, δεν εννοούμε μόνο τους βουλευτάς, αλλά όλους εκείνους που στηρίζουν τα δύο αυτά κόμματα.

Δεν μπορεί, σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, πολιτικές δυνάμεις που κατηγορούνται, από τον λαό, για εγκλήματα βαριάς μορφής, να συμμετέχουν σε δημοκρατικές διαδικασίες εκμεταλλευόμενες την εξουσία την οποία καταχρηστικά κατέχουν. Δεν μπορεί, κόμματα που κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και βύθισαν στην ανέχεια και την απελπισία έναν ολόκληρο λαό, να διεκδικούν εκ νέου την εξουσία και τον ρόλο του σωτήρα, πριν λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν μπορεί, τα δύο αυτά κόμματα, να έχουν την απαίτηση να ξεχάσουμε ότι έγινε και να συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα και με τους υπαίτιους της καταστροφής στα πόστα τους.

Από την ημέρα που διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε η χρεοκοπία της χώρας, όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις των κυβερνώντων είναι παράνομες και καταχρηστικές. Λαϊκή απαίτηση και υποχρέωση των υγειών πολιτικών δυνάμεων είναι, να παραπεμφθούν τα δύο κόμματα σε ειδικό δικαστήριο που θα απαρτίζεται από δικαστές οι οποίοι θα οριστούν από τα κόμματα της βουλής, πλην ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με στόχο να εντοπιστούν οι απατεώνες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Βασίλης Αϊβάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου