28 Δεκ 2012

Μήνυμα-απάντηση-απόδειξη προς τους κ.κ. Παπαδάκη & Αρνιακό

Picture

Πριν λίγους μήνες αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 να αναφερθούν στους χημικούς αεροψεκασμούς για... να τους γελοιοποιήσουν, φυσικά. Ο κύριος Παπαδάκης το έπαιξε δήθεν ο έχων την απορία, ο δε 'επιστήμονας' κύριος Αρνιακός προσφέρθηκε να μας διαφωτίσει με τις γνώσεις του....


Τελικά αποφάσισαν και οι δυο ότι δεν μας ψεκάζουν αλλά οι ουρές που βλέπουμε δεν είναι παρά... παγάκια. Οι εξατμίσεις που υγροποιούνται και παραμένουν στον ουρανό για πολύ ώρα... είπαν.





Κι όπως γελάσαν αυτοί, έτσι γελάσαμε κι εμείς με τα χάλια τους. Να φοράς παντελόνια, να έχεις άσπρα μαλλιά (όσα έχουν απομείνει) κι ακόμα να φοβάσαι να πεις την αλήθεια.

Όμως ένας νεαρός Ρώσος που ήθελε να κάνει παιγνίδι με το κρύο, άθελα του έδωσε την πιο σωστή απάντηση στους δυο κυρίους του ΑΝΤ1.

Πέταξε από ψηλά καυτό νερό στον αέρα και σε θερμοκρασία -41. Δείτε το βίντεο. Δείτε τι συνέβει.





Κύριοι του ΑΝΤ1 και όλοι εσείς που μας παραμυθιάζετε με τα παγάκια σας, είδατε πόσο έμειναν οι παγωμένοι υδρατμοί στην ατμόσφαιρα; Μέχρι το 10 ξέρετε να μετράτε; Γιατί τόσο θα σας χρειαστεί μέχρι να διαλυθούν οι υδρατμοί... 10!!!! Αυτό που δυστυχώς δεν παίρνετε για ήθος και ειλικρίνεια!




Picture
Θέλει πάνω από 10 δευτερόλεπτα για να γίνει αυτό...


Picture
κι αυτό....


Picture
κι αυτό....


Χρόνια σας πολλά.... αφού δεν ντρέπεστε εσείς, το κάνουμε εμείς για λογαριασμό σας...



allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου