15 Νοε 2014

Ἡ νέα ΜΗ-παιδεία θὰ παράγη ΜΟΝΟΝ ὑπάκουα καὶ καλοπρογραμματισμένα …ῥομποτάκια!!! Το διαβάσαμε από το: Ἡ νέα ΜΗ-παιδεία θὰ παράγη ΜΟΝΟΝ ὑπάκουα καὶ καλοπρογραμματισμένα …ῥομποτάκια!!!

Γνωρίζοντας την αλήθεια και διασπείρωντας ψέμματα οι Rothschild ξετίναξαν την Τράπεζα της Αγγλίας αρκετές φορές. Η γνώση είναι δύναμη… Γι’ αυτό ο Λοβέρδος ανακοίνωσε την καταστροφή της παιδείας και την μετατροπή των σχολείων σε παιδικές χαρές για χαζοχαρούμενα παιδιά. Άλλωστε μας έχουν προορισμένους για σερβιτόρους, καμαριέρες και ταξιτζήδες. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε γράμματα για να προσκυνάμε τους τοκογλύφους. Ἡ νέα ΜΗ-παιδεία θὰ παράγη ΜΟΝΟΝ ὑπάκουα καὶ καλοπρογραμματισμένα ...ῥομποτάκια!!!2 Κι επειδή μπήκαμε σε μία εποχή υπερβολικά απαιτητική σε γνώσεις τεχνολογίας, όπου πανεύκολα παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα και στήνονται διαδικτυακές απάτες, ο Λοβέρδος ανακοίνωσε …
ΜΕΙΩΣΗ μαθημάτων αντί για εντατικοποίηση. Βέβαια έχουμε και το θέμα του περιεχομένου των σχολικών βιβλίων της εποχής μας. Εκεί η γελοιότητα των αρμοδίων στο υπουργείο Παιδείας είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Όπως και με τα παιδικά κινούμενα σχέδια, έτσι και με τα βιβλία του Δημοτικού, είναι πλέον αδύνατο να καταλάβει κάποιος το κριτήριο της επιλογής των κειμένων που υποχρεώνονται να μάθουν τα παιδιά. Στο όνομα της αρπακτής, της μίζας και της επακόλουθης συχνής αλλαγής των βιβλίων η παιδεία έχει καταστραφεί εδώ και 2-3 δεκαετίες. Η Νέα ΜΗ Παιδεία δεν θα βγάζει επιστήμονες, γιατί αυτοί ΔΕΝ χρειάζονται στην αποβιομηχανοποιημένη ψωροΚώσταινα, αλλά σερβιτόρους και καμαριέρες για τα ξενοδοχεία της χώρας, που ΗΔΗ αλλάζουν χέρια. Και είναι κλασικά τόσο χυδαίοι  που όπως πάντα το αναγγέλλουν ως κάτι …θετικό! Στην πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου η Ελλάδα θα απαντήσει με κρυφτούλι, σκοινάκι, μήλα και πλαστελίνες. Τα δικά τους παιδιά φυσικά εκπαιδεύονται σε σχολές με στρατιωτικού τύπου διοίκηση και λειτουργία (δείτε φωτογραφία από το κολέγιο της ελίτ του Eaton που δεν είναι από κινηματογραφική ταινία εποχής) και τα δικά μας θα μπαίνουν έξυπνα και θα τα βγάζουν απείθαρχα μπάζα και τεμπελχανεία.
 Ἡ νέα ΜΗ-παιδεία θὰ παράγη ΜΟΝΟΝ ὑπάκουα καὶ καλοπρογραμματισμένα ...ῥομποτάκια!!!1

Σίγμα 
filonoi.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου