28 Νοε 2014

Ποιοί Ανθέλληνες-Μισέλληνες καθηγητές φοβούνται τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο;

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ;
Σχόλιο: Γιατί δεν ακούγεται ο Εθνικός Ελληνικός Ύμνος σε όλα τα Εκαπιαδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα; Διότι το απαιτούν οι Εβραίοι; 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Πρόσφατα συνέβει στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης ένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ επεισόδιο που έγινε γνωστό τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και απο την εφημερίδα Δημοκρατία και είχε να κάνει με την αποβολή του μαθητή και προέδρου του δεκαπενταμελούς Γιώργο Δεμερτζή, επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της σημαίας στο σχολείο του και να ψάλλεται ο εθνικός μας ύμνος.
Αυτό το επεισόδιο όμως, έκανε γνωστό σε όλους τους Έλληνες, πως ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (Υπουργοί, Διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, αλλά και οι διευθυντές των Δημοτικών ,Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδος) για "άγνωστους λόγους", παραβαίνουν το καθήκον τους και δεν εφαρμόζουν τον Κ.Δ.Π. 223/97: Oι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων, Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως Κανονισμοί του 1997, παρ. 33, που αναφέρει το εξής:
«Σε κάθε δημόσιο Σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο η Ελληνική όσο και η Κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς ιστούς. Μια φορά την εβδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση των σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος, σε κοινή συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του διδακτικού προσωπικού».
Εδώ λοιπόν τίθεται ευθέως θέμα ενός δόλιου εθνομηδενισμού στα σχολεία. Και λέω δόλιου, διότι πως είναι δυνατόν όλοι οι διευθυντές εδώ και χρόνια, να μην εφαρμόζουν στα σχολεία, τον προβλεπόμενο από τον νόμο ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ;


Μίλησα για το θέμα με τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας στα Χανιά, τους κ. Ποντικάκη και Μαραγκάκη, τους οποίους θα χαρακτήριζα από αδιάφορους έως ανθέλληνες. Γιατί αν αυτή η κατάργηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ στα σχολεία, δεν ήταν δόλια και σκόπιμη, τότε θα μου έλεγαν, “βεβαίως κ. Λαμπρόπουλε έχετε δίκιο, κακώς και από αμέλεια έχει καταργηθεί και θα δοθεί εντολή στους διευθυντές να το επαναφέρουμε”. Αυτό έπρεπε να πουν, αν ήταν Έλληνες πατριώτες, και σωστοί εκπαιδευτικοί.

Όταν όμως αρχίζουν να σου λένε “πως είναι δύσκολο,…… πρέπει να γίνει σιγά σιγά………και πως δεν έχω άλλο χρόνο γιατί έχω προγραμματισμένα ραντεβού,” ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ (διορισμένο) ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ.

Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας κύριος Μαραγκάκης, μόλις είδε ότι δεν μπορεί να κρυφτεί, πέταξε το “μπαλάκι” στους διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων, λέγοντας πως αυτοί αποφασίζουν για τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ και αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Προσωπικά επειδή το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ αλλά και ΝΟΜΙΚΟ θα απευθυνθώ και σε εισαγγελέα, διότι δεν μπορεί ο κάθε διευθυντής να κάνει ότι θέλει στο Ελληνικό Δημόσιο σχολείο. Δεν μπορεί λοιπόν ούτε να προσθέτει αλλά ούτε και να αφαιρεί, από αυτά που λέει ο κανονισμός.
Είναι λοιπόν καθήκον όλων μας να μιλήσουμε με τους διευθυντές των σχολείων στα Χανιά και ειδικά οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. To θέμα δεν είναι απλό και έχει να κάνει με τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ των παιδιών που επιχειρείται. Το θέμα βέβαια δεν αφορά μόνο τα ΧΑΝΙΑ αλλά όλη την Ελλάδα. Επειδή όμως μένω στα Χανιά θέλω να πιστεύω πως εδώ υπάρχουν ακόμα Έλληνες πατριώτες που ενδιαφέρονται. Αν υπάρχουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα ας το δείξουν.


Νομίζω όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την πατρίδα μας και όλους μας ενοχλεί που οι ανθέλληνες, έχουν καταργήσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ από τα σχολεία.

Γιατί οι ανθέλληνες κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό, ενώ τον ρατσισμό τον ασκούν αυτοί εις βάρος των Ελλήνων και μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, για να εξυπηρετεί σκοπιμότητες μιας σημερινής ανθελληνικής και εθνομηδενιστικής τάσης, που δυστυχώς δείχνει να υπάρχει και μέσα στους εκπαιδευτικούς.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
http://dia-kosmos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_673.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου