28 Μαρ 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ Ο.Υ.Κ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ: "ΠΕΡΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ".....

ΟΥΚ (Ορυμαγδός Υστερικών Κατηγόρων) εναντίον ΟΥΚ (Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών)



Όταν έχεις συνηθίσει στο “εμπρός της γης κολασμένοι” δεν μπορείς να μεταπηδήσεις το “ίτε παίδες Ελλήνων”...
Και για αυτό βλέπεις φαντάσματα που δήθεν απειλούν τη δημοκρατία. Ότι μέσα στην αριστερόστροφη- και ουχί αριστερή- κυβέρνηση βρίθουν και θολοκουλτουριάρηδες και ψευτοπροοδευτικοί το γνωρίζαμε καλά. Αλλά η στάση στελεχών του κόμματος και των συν αυτώ κοντυλοφόρων “της αριστεράς και της προοδού” είναι τραγελαφική.



Θίχτηκε, λέει, η αριστερή νομενκλατούρα από τα συνθήματα των ΟΥΚαδων.... Και αίφνης ξεκίνησε μια τεράστια πολεμική ενάντια σε αυτά τα παιδιά και στους επικεφαλής τους, η ομάδα των οποίων αποτελεί μια από τις πιο μάχιμες μονάδες του ελληνικου΄στρατού. Από τις πιο μάχιμες επαλαμβάνουμε κύριοι “αριστεροί με δεξιές τσέπες” που βάζετε μέσον για να είναι τα παιδιά σας δίπλα στο σπίτι σας όταν πάνε φαντάροι!

Θίχτηκαν λοιπόν όλοι αυτοί και έτσι γεννήθηκε μια άλλη ομάδα με τη συντομογραφία ΟΥΚ... Ο Ορυμαγδός Υστερικών Κατηγόρων, που επιτέθηκε στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών παντοιοτρόπως και οδήγησε μάλιστα και στη μετάθεση του επικεφαλής των παιδιών που παρέλασαν!

Γιατί; Για τα συνθήματα; Για να μη θιγεί η Τουρκία; Δηλαδή όταν κατεβαίνουν οι ομάδες των Κούρδων με την αβάντα όποιου αυτοπροσδιορίζεται “αριστερός” και διαμαρτύρονται στο κέντρο της Αθήνας και καταλήγουν με σκληρά συνθήματα κατά της γείτονος στην πρεσβεία της στη Ρηγίλλης είναι όλα καλά και ανθηρά;;;

Γενναιές δεκατέσσερις πέρασαν οι τιμητές των παντων τα παιδιά της ΟΥΚ που παρέλασαν. Μέχρι που βρέθηκε γνωστός παρουσιαστής να πει σε ντελίριο φρενίτιδας ότι “οι Ειδικές Δυνάμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”!

Αυτά τα δείγματα, κύριοι της Αριστεράς, με το να φοβάται ό,τι κινείτο γύρω του, τα είχε και ο “πατερούλης” σας. Έτσι ξεπάστρεψε ο Στάλιν όσους δεν συμφωνούσαν με τον ίδιο βλέποντας παντού φαντάσματα εχθρών. Είναι ολίγον τι γελοίο κύριοι της “Αριστεράς” το ποιηματάκι “οποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας”...

Σε κάθε περίπτωση το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ καταδικάζει τις φθηνές επικρίσεις και την αδιάκριτη λασπολογία σε βαρών των μαχητών της παλαι ποτέ ομάδας ΟΥΚ, νυν Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών.

tilegrafima.gr


ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ....

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου