28 Μαρ 2015

Ανεπανάληπτη δικαιοσύνη, δίκαιοι δικαστές, δικαιοσύνη κράτος εν κράτη!!!

Μια Πολιτική παράταξη, ένα πολιτικό κόμμα, μια υποτίθεται λαϊκή Κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα έκανε, είναι θα ξήλωνε όλους τους φαύλους, χριστιανοεβραiους, σχιζοφρενείς, ανώμαλους δικαστές.

Όμως αυτή η κυβέρνηση έδειξε σύντομα ότι δεν φοβάται τις δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του λαού, διότι την βολεύει να βγάζει αποφάσεις σε βάρος του λαού, ίσως και έν συνεννόηση, να έχει δικαιολογία, ότι να δεν μπορούμε να μην σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης!

Αυτά τα λαμόγια που ακούν στο όνομα δικαστές, αθώωσαν τον από χρόνια γνωστό τους Παπακωνσταντίνου έναντι εντίμου πρότερου βίου!

Και ήταν και επιεικής διότι σαν υπουργός των Ελλήνων και όχι της οικογενείας του, έκανε πουστιές που είναι σε βάρος του ελληνικού λαού με την λίστα Λαγκάρτ για να προστατέψει την οικογένεια του και όχι μόνο!!!

Δηλαδή να βγάζουμε υπουργούς όχι για τον ελληνικό λαό, αλλά για την οικογένεια τους, αυτό μόνο η σημερινή  ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να το καταφέρει!!!

Τα επιδόματα δώρων στους μισθωτούς και συνταξιούχους ετοιμοθάνατους που τα κόψανε, τα βρήκε η σημερινή δικαιοσύνη συνταγματικά!

Ότι αφορά τα δικά τους δικαιώματα και των εντολέων πατρόνων τους, όποιος τολμήσει να τα πειράξει είναι αντισυνταγματικά!!!

Οι βδέλλες που ρουφάνε το αίμα είναι καλύτερες από τους σημερινούς δικαστές, διότι ρουφάνε το σκάρτο αίμα!

Μασόνοι, κίναιδοι, Εβραίοι, φασίστες, σχιζοφρενείς, ανώμαλοι έχουν καταλάβει τις ανώτερες θέσεις της δικαιοσύνης!!!

Από την στιγμή που και αυτή η κυβέρνηση έδειξε το πρόσωπο της, ποιος θα γλιτώσει αυτήν την χώρα από τα δόντια τους και τους ξένους πατρόνες τους;;;

Αγαπητοί πατριώτες νομίζετε ότι και εμένα με τέσσερα παιδιά μου αρέσει, είτε πόλεμος, είτε σφαγές, είτε οποιαδήποτε αναμπουμπούλα;;;

Όχι δεν μου αρέσει και τρέμω στο τι μπορεί να επακολουθήσει, όμως είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι επιλογές λιγόστεψαν και ίσως είναι μόνο μια, λαϊκή επανάσταση, τώρα αν βρεθεί κάποιος πατριώτης που θα θυσιαστή να ηγηθεί έχει καλός θα γίνει οργανωμένη λαϊκή επανάσταση.

Αν και οι μόνες λαϊκές επαναστάσεις που δεν εκφυλίστηκαν διότι κατά την οργάνωση φαλκιδεύτηκαν, είναι οι αυθόρμητες και ανοργάνωτες, έχει περισσότερα θύματα αθώους και άδικους, αλλά ανατρέπονται τα πάντα.

Το παραμύθι με τις πρόστυχες μεγάλες δυνάμεις είναι στημένο.

Θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις του πουλημένου ΟΗΕ, τις συμφωνίες Μάλτας, Βάρκιζας, Ντειτον, και άλλες πολλές και να τις βάλεις κάτω να δεις ότι τα έχουν μοιράσει, και οι δήθεν διαφωνίες και πόλεμοι είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των λαών και να δουλεύει η πολεμική μηχανή από τους ανθρώπους μπαταρίες μιας χρήσης!!!

Όλα αυτά τα αποβράσματα μεγάλες δυνάμεις και οργανισμοί, μισθοφόροι, ιεραπόστολοι και ΜΚΟ, είναι βρομερότεροι και από τον απόπατο που πας.

Δυστυχώς μόνο όλεθρος που θα έρθει από το σύμπαν και την φύση μπορεί να ξεπλύνει αυτήν την μόλυνση που έχει χτυπήσει την γη.

Οι ανώτερες δυνάμεις του σύμπαντος ας μας βοηθήσουν, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, αφού έχασε τον έλεγχο του Μέτρου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου