12 Ιουν 2015

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥΣ

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΑΖΙΣΤΕΣ

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΕΖΑΣ Η ΗΡΩΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 411.000 ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ,ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΝΕΟΜΑΛΘΑΚΕΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,



http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2015/06/noor1-m-noor1.html



Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΚΑΙ 
ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝΝΟΙ ΗΡΩΪΝΗΣ


Το "NOOR1"
Mε τους δύο τόννους ηρωίνης



url.jpg
Το φορτίο σκληρού ναρκωτικού, δύο τόννοι καθαρής ηρωίνης, συνδέθηκε με το εμπορικό σκάφος "NOOR1" ιδιοκτησίας του προφυλακισμένου Αιμίλιου Κοτσώνη.

ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Δυο αδέρφια με ...πεντακάθαρα χέρια!


Συνήγορος του διακινητή ηρωίνης πλοιοκτήτη, βρέθηκε, ποιος άλλος, ο αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μεγαλοδικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, όχι απλώς ως ένας νομικός-υπερασπιστής αλλά ως ένας διασυνδεδεμένος "πολύ βαθιά" με την υπόθεση και σύμφωνα με συνομιλίες που κατέγραψε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, με νόμιμη υποκλοπή, η Ε.Υ.Π.

Βαθύτατα ...διαπλεκόμενος ο Τάκης Μιχαλόλιας, μας είναι γνωστός και από προηγούμενη ανάρτηση στην οποία γίνεται μνεία ενός μικρού, μόνον, μέρους του βίου και της πολιτείας του αδελφού του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ο οποίος εξελίχθηκε σε persona grata της Αμερικάνικης Πρεσβείας Αθηνών και σε συνήγορο μεγαλοκαρχαριών εγκληματιών του ελλαδικού υποκόσμου.



Στο παραπάνω βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται απομαγνητοφωνημένες οι συνομιλίες που κατέγραψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π., πράγματι, ο Τάκης Μιχαλόλιας εμφανίζεται ως κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός "υπερασπιστής" ενός κατηγορουμένου για το ακριβότερο φορτίο ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη χώρα μας και σε συνομιλία του από το κινητό του τηλέφωνο (6932354624) στο κινητό του μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιου Κοτσώνη (6977777777) πολύ πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ο Τάκης Μιχαλόλιας συνομιλεί "αδελφικά" με τον τελευταίο αναμιγνύοντας, μάλιστα και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ενώ, τόσο ο Τάκης Μιχαλόλιας όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συνομιλία αυτή εμφανίζονται να "εφάπτονται" πολύ φιλικά με τον μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιο Κοτσώνη (βλ. 00:52 και εφεξής)! Επίσης, στην ίδια συνομιλία, ο Τάκης Μιχαλόλιας παραδέχεται ότι ο αδελφός του και αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είχε και δύο υποψήφιους από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς της "Θύρας 7" του Ολυμπιακού!



Περίεργες οι "προτάσεις" της Χρυσής Αυγής για τη "ναυτιλία δύο τόννων ηρωίνης"!

Και όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ αδελφών Μιχαλολιάκων και Κοτσώνη, όμως, στη περίπτωση των δύο τόννων ηρωίνης δεν υπάρχει μόνον η προσωπική ανάμιξη των Μιχαλολιάκων αλλά και η εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όταν ακούμε (06.00 - 06.04) από τον μεγαλοπρεζέμπορα να καλεί βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υποπλοίαρχο, να οδηγήσει το σκάφος με την ηρωίνη! O μεγαλοπρεζέμπορας είναι σαφέστατος όταν λέει "... να μου βάλει τον έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο...". Η συνομιλία αυτή έγινε στις 24 Ιουνίου 2012, έξι ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν η Χρυσή Αυγή βγήκε σαφώς ενισχυμένη και με "εχέγγυα" ακόμα μεγαλύτερης κομματικής εδραίωσης!


Ο Νίκος Κούζηλος με κομματική ...περιβολή!

Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο "εκλεκτός" του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλάκαι επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον "φωτογραφίζει" η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π.; Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα "Στόχος" σε σχόλιό της σημειώνει: Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο "εκλεκτός" του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλάκαι επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον "φωτογραφίζει" η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο "κοριός" της Ε.Υ.Π.; Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα "Στόχος" σε σχόλιό της σημειώνει:

“... Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”[http://www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_9505.html]



Ο βουλευτής-καπετάνιος "κλπ" "κλπ" Νίκος Κούζηλος
με "ύφος" ανάλογο της ...εμπιστοσύνης του μεγαλοπρεζέμπορα.

Για τον Νίκο Κούζηλο, έναν ακόμα "αλεξιπτωτιστή" ου κομματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής διεξάγεται ειδική τε, δεν είναι ...τυχαίο να σε επιλέγει "ξαφνικά" ως πλοίαρχο εμπιστοσύνης ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης χωρίς καμία προηγούμενη γνώση των "ικανοτήτων" σου...

Προς το παρόν αρκούμεθα να περιορισθούμε στην αηδία μας για την κατάφωρη ανάμιξη του ίδιου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας του ΚΑΙ σε βρώμικες υποθέσεις διακίνησης μεγάλων ποσοτήτποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών μεταξύ πλείστων όσων άλλων...!
Η Χρυσή Αυγή είναι η εγκληματικότερη οργάνωση που θα μπορούσε να υπάρξει σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία και αποτελεί την επιτομή της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας! Η Χρυσή Αυγή είναι ο "πάτος" στο "βαρέλι" της ευρωπαϊκής κατάντιας! Αυτό το εγκληματικό δημοκρατικό και αντιφασιστικό μόρφωμα, ασφαλώς, θα θάψει τον Ελληνικό Εθνικισμό και θα ταφεί μαζί του, αλλά και θα αποτελέσει και το μέτρο πλήρους αντιδιαστολής προς εκείνο με το οποίο οι εχθροί μας προσπάθησαν να την ταυτίσουν, με τον Φασισμό για τον οποίο στη "μετα-χρυσαυγίτικη εποχή" πολλοί θα αναθεωρήσουν άποψη!



ΕΓΚΛΗΜΑ - ΠΡΕΖΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.



ΦΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ,ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ .
ΚΕΝΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.
ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ .
ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ,ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ 

ΜΕΓΑΛΟ

ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ


http://wwwtimezero.blogspot.gr/

kerberos-hellas

9 σχόλια:

  1. Εντάξει κύριοι και αγωνιστές της Ο.Ε.Α. και του ΚΕΡΒΕΡΟΥ, όλα αυτά περί χ.α. έχουν βγεί στην επιφάνεια. Οι 500.000 περίπου ψυφοφόροι της χ.α. ούτε πρεζέμπορες είμασταν ούτε μεγαλοδικηγόροι. Υπήρξαμει αγνοί εθνικιστές και ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ που πιστέψαμε σε έναν αγώνα σε μια μάχη για την πατρίδα και για ότι πολυτιμότερο έχουμε την ιστορία μας.... Σηκώσαμε ψήλα το κεφάλι και οραματιστήκαμε μια ΕΛΛΑΔΑ ελεύθερη και φυλετικά καθαρή. Εντάξει την πατήσαμε ..... καποιοι πόνταραν στο μεγαλύτερο πάθος μας.... Μα τραβηστήκαμε και να είστε σίγουροι πως οι 500.000 είναι πλέον πολύ λιγότεροι, γιατί όπως είπαμε ήταν αγνοί αγωνιστές από πόλεις και χωριά που πίστεψαν στον αγώνα υπέρ πατρίδος. ΑλλΑ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ( ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ) ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ....

    Υ.Γ.(1) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣΑΣ ΟΜΑΔΑ.....

    Υ.Γ.(2) ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα , Κωνσταντινε. Πρεπει να παραμεριστουν οι μεταξυ Ελληνων εριδες και να συσπειρωθουμε εναντι του κοινου , εντος των πυλων , ηδη , εχθρου! Τους λοιπους ''εθνοσωτηρες'' της βΟλης , θα τους τιμωρησουμε , αφου πρωτα , ενωμενοι , σωθουμε.....αληθεια ΟΕΑ , πως νομιζετε οτι θα προσφερετε στον αγωνα επι του πρακταιου;;; Υβριζοντας ως ηλιθιους και ζωα τους ΣυνΕλληνες σας;;; Προσφερετε ετσι στην αφυπνησην των η μηπως στους εχθρους μας , που τοσο πολυ μισητε;;;
    Αν ειστε Ελληνες....φερθητε ως Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς φίλους αναγνώστες. Συμφωνούμε μαζί σας οτι ΜΟΝΟ ενωμένοι μπορουμε να πετυχουμε κατι. Θα πρέπει να καταλάβετε όμως οτι ο μακροχρόνιος αγώνας της ΟΕΑ, της μόνης ελληνοκεντρικής οργάνωσης, ετυχε χλευασμού και ειρωνείας παρότι σας ενημερώνει εδω και δεκαετίες για σημαντικότατα πράγματα τα οποία στην συνεχεια επιβεβαιώθηκαν πλήρως! Συνέλληνες, τι αλλο πρέπει να συμβεί για να μεταδώσετε το λόγο της;;; Δεν καταλαβένετε οτι ειμαστε λίγο πριν τον αφανισμό μας; ΜΗΝ "κολλήστε" στη γλώσσα που χρησιμοποιεί και γίνετε κι εσεις μαχητες διανοητικού πολέμου. Εμεις σας λέμε την αλήθεια οσο σκληρή κι αν ειναι, τα αλλα ιστολόγια αναμιγνύουν αλήθειες και ψεύδη μπερδεύοντας τον αναγνώστη ακόμη περισσότερο! Και μήν ξεχνάτε, χάρη στην ΟΕΑ εξαγανίστηκαν μορφώματα όπως το ΛΑΟΣ, το ιδιο ελπίζουμε και για την ΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    http://wwwtimezero.blogspot.de/2015/06/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πος Κερβερο.
    Συμφωνω απολυτως ως προς την ενταση του διανοητικου πολεμου. Αυτο , ηδη κανουμε , πολλοι Ελληνες , ειτε μεμονομενα , ειτε μεσα απο διαφορες Ελληνοκεντρικες ομαδες , που καποιες απ' αυτες , δρουν και απ' την προ δυαδυκτιου εποχη. Ειτε μεσα απο συγκεντρωσεις , ειτε στον δρομο. Και αυτο πρεπει να συνεχιστει και αν χρειαστει , να δοθει και διαφορετικη μορφη στον αγωνα για ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    Ο χλευασμος και ο αποτρπιασμος Ελληνα προς Ελληνα , ομως , μονο διαιρεση και χαος θα φερει. Αυτο που οι εχθροι επιδιωκουν και με δολια μεσα , μας ''προτρεπουν'' να κανουμε. Ας μην ''τσιμπησουμε'' κι ας μην ''κοκορευομαστε'' για το ποιος ειναι πιο Ελληνας απ' τον αλλον. Ας ενωθουμε κι ας ''ξυπνησουμε'' και τους ''κοιμωμενους''. Με λογια και πραξεις ερεθισμου του ''οικοπεδου αναμεσα στ' αυτια''. Οχι με χλευη και υβρη. Δεν ειναι εχθροι. Τους ''ελληνες'' εχθρους μας , τους γνωριζουμε κι οσο ''ψηλα'' κι αν καθοντε...θα τους ''κατεβασουμε'' οταν θα ερθει η ωρα!
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΩΣ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ Η ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΧΛΕΑΥΖΟΥΝ ΣΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΟΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
      ΙΣΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΩΣ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ Η ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΧΛΕΑΥΖΟΥΝ ΣΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΟΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
      ΙΣΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Oταν βριζεις μαθε να βριζεις σωστα γιατι υπαρχουν ανεργοι αστο φταιξιμο και κατι που δεν μαθατε ισως ποτε δεν θα μαθετε πως υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωπια δεν εισαι σε θεση να βριζεις χριστοπαναγιες γιατι δεν σου εφταιξαν σε τιποτα αστε τα πουληματα για θεους και δαιμονες.

    Προσπαθουμε να σταματησουμε το σχεδιο εθνοκτονιας δεν ειστε μονοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή