18 Νοε 2015

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ  ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ  ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ (!!!)




Παραθέτουμε το μύθο :

 Ο γυιός του Αιόλου , ο Αθάμας , βασιλεύς των Μινύων , παντρεύεται τη Νεφέλη και γεννά τον Φρίξο και την Έλλη . Ο Αθάμας εγκαταλείπει τη Νεφέλη και παντρεύεται την Ινώ , κόρη του Κάδμου , διωγμένου από τον Αίγυπτο . Η Ινώ μισεί τον Φρίξο και την Έλλη και ενώ υπό τις συμβουλές της πρόκειται να σφαγεί ο Φρίξος , η Νεφέλη στέλνει τον κριό που σώζει τα δύο παιδιά πάνω στη ράχη του . Η Έλλη πέφτει από τον κριό και πνίγεται στο στενό που οδηγεί στον " άξεινο " αφιλόξενο πόντο . Ο Φρίξος , μόνος , φθάνει στην Αία Κολχίδος , όπου βασιλεύει ο Αιήτης και θυσιάζει τον κριό στον Φύξιο Δία - Δία των φυγάδων -. Προσφέρει το " δέρας " στον Αιήτη κι εκείνος το αφιερώνει στον Άρη κρεμώντας το στην ΔΡΥΝ του άλσους του ναού του Άρεως . Η Ινώ με όσα έκανε γίνεται εχθρός του Διός και της Ήρας . Η Ήρα εμβάλλει παραφροσύνη στον Αθάμαντα , ο οποίος σκοτώνει τον γυιό της Λέαρχο και θέλει να σκοτώσει και τον άλλο γυιό της Μελικέρτη . Η Ινώ διαφεύγει με το Μελικέρτη αλλά πεθαίνει μαζί του στη Μεγαρίδα , πέφτοντας από τις Σκιρωνίδες πέτρες στη θάλασσα . Έκτοτε θεωρείται θεά της θάλασσας και προστάτις των ναυτικών που κινδυνεύουν . Ο αδελφός του Αθάμαντα , ο Κρηθεύς κτίζει την Ιωλκό και αφήνει νόμιμο διάδοχο τον Αίσωνα , ο οποίος γεννά τον Ιάσονα . Ο αδελφός του Αίσωνα , ο Πελίας σφετερίζεται το θρόνο της Ιωλκού και ο Ιάσων ως νόμιμος κληρονόμος απαιτεί τον θρόνο . Ο Αίσων δέχεται υπό τον όρο ότι ο Ιάσων θα φέρει από την Κολχίδα το χρυσόμαλλο δέρας . Ο Ιάσων φέρει εις πέρας την Αργοναυτική εκστρατεία και επιστρέφει με το δέρας και με τη Μήδεια , κόρη του Αιήτη . Ο Πελίας μην αναμένοντας την επιστροφή του Ιάσονα , έχει δολοφονήσει τον αδελφό του , Αίσωνα . Ο Ιάσων εκδικείται σκοτώνοντας τον Πελία αλλά διωκόμενος από το γυιό του Άκαστο , καταφεύγει με τη Μήδεια στην Κόρινθο . Στην Κόρινθο η Μήδεια σκοτώνει τα παιδιά της και την αντίζηλό της , Γλαύκη , φεύγοντας στην Αθήνα όπου ενώνεται με τον Αιγέα . Με τον Αιγέα γεννά το Μήδο , τον οικιστή της Μηδείας .

Επιστρέφοντας στην αρχή του μύθου αναφέρουμε ότι μετά την εγκατάλειψη της ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗΣ και το γάμο με τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟ ΙΝΩ , ο Αθάμας αντιμετωπίζει φοβερή ΞΗΡΑΣΙΑ στη χώρα του και ερωτά τους Δελφούς γα το πρακτέον . Οι Δελφοί απαντούν ότι πρέπει να θυσιασθεί ο Λέαρχος της " θαλάσσιας " Ινούς . Η Ινώ όμως διαστρέφει το χρησμό γιά να σώσει το γυιό της και πείθει τους αγγελιοφόρους του Αθάμαντα να αναφέρουν ότι οι Δελφοί συμβούλευσαν να θυσιασθεί ο Φρίξος της " γήινης " Νεφέλης . 

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ :

 Μετά τη βύθιση της ΔΡΥΙΔΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΒΛΕΠΕ: ΕΔΩ) και την εμφάνιση της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ , οι αυτόχθονες ηγέτες όπως ο Αθάμας εγκαταλείπουν την τεχνολογία ελέγχου καιρού , που προκαλεί βροχοπτώσεις χρήσιμες στη γεωργία και επιδίδονται σε ανάπτυξη της ναυτικής τέχνης ή ΙΝΟΥΣ . 

Οι ναυτικοί μισούν τις καταιγίδες ενώ οι γεωργοί τις αγαπούν διότι προκαλούν βροχοπτώσεις , όπως η θαλάσσια Ινώ μισεί τη βροντή ή ΦΡΙΞΟ και την αστραπή ή ΕΛΛΗ ή ΕΛΙΗ ενώ η γήινη Νεφέλη αγαπά τα " παιδιά " της . Η τάξη των ναυτικών " ΙΝΩ " ετοιμάζεται να εξοντώσει την τάξη του ιερατείου του ΦΡΙΞΟΥ που προκαλεί καταιγίδες με τεχνολογία .

 Αλλά η ανώτερη τάξη ιερατείου ή ΝΕΦΕΛΗ που διαθέτει τεχνολογία ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙΡΟΥ και δημιουργίας νεφελών , με κέντρο τους Δελφούς , φυγαδεύει το ιερατείο του Φρίξου και της Έλλης προς δυσμάς στους ορεινούς Κόλχους των Αμαζώνειων ορέων οι οποίοι είχαν ανάγκη τις ελεγχόμενες βροχοπτώσεςι γιά τη γεωργία τους . Η τάξη ιερατείου της Έλλης " πνίγεται " δηλαδή εγκαθίσταται μόνιμα στο πέρασμα προς τον Άξεινο Πόντο δηλαδή στις Ηράκλειες Στήλες που οδηγούν στον Ατλαντικό Ωκεανό και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ΕΛΙΗΣ ή ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ σαν φράγμα καταιγίδων που θα εμπόδιζαν τους ναυτικούς να συλλάβουν το πλοίο του ΚΡΙΟΥ , με καταδίωξη πέραν των Ηρακλείων Στηλών . 

Η τάξη ιερατείου του Φρίξου με τον ΚΡΙΟ φθάνει στην Κολχίδα του Αιήτη . Το πλοίο " θυσιάζεται " ή αφιερώνεται στο Δία ενώ το " δέρμα " του δηλαδή τα αποτελέσματα της τεχνολογίας του Φρίξιου ιερατείου που μετέφερε στο " σώμα " του , αφιερώνεται στον Άρη , θεό του πολέμου . Το Φρίξιο ιερατείο , δηλαδή το " σώμα του Κριού " αφιερώνεται στον Φύξιο Δία ή Δία των Φυγάδων ενώ το " δέρας του Κριού " δηλαδή η τεχνολογία της προκλήσεως ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΡΟΝΤΗΣ από τον ουρανό , χρησιμοποιείται από τους Κόλχους γιά τις επιθετικές και αμυντικές τους πολεμικές τέχνες . 

Στο σημείο αυτό αναφέρουμε ότι η ΝΕΦΕΛΗ φέρεται μητέρα των Κενταύρων δαιμόνων της ΘΥΕΛΛΗΣ και επομένως ο Φρίξος και η Έλλη έχουν ανάλογες ιδιότητες . Το κεντρικό ιερατείο της ΗΡΑΣ των Δελφών μετά τη φυγάδευση της ιερατικής τάξεως Φρίξου και Έλλης , διαβλέποντας ότι η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ απέβαινε εις βάρος της Ελλάδος με τη συνεπαγόμενη ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ , πείθει τους Θεσσαλούς ηγεμόνες όπως ο Αθάμας να " σκοτώσουν " δηλαδή να περικόψουν ένα μέρος της ναυτιλίας , τον
 "ΛΕΑΡΧΟ ", διότι διαφορετικά θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ .

 Πράγματι , ο Αθάμας αντιμετωπίζει ΜΕΓΑΛΗ ΞΗΡΑΣΙΑ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΤΗΡΩΝ ή ΧΡΥΣΩΝ ΣΤΑΧΕΩΝ της ΔΗΜΗΤΡΟΣ . Διότι ο ΚΡΙΟΣ που φέρνει τη ΒΡΟΧΗ έχει " ένδυμα " δηλαδή αποτέλεσμα και ιδιότητα να αυξάνει τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ . Ο Ιάσων γιά να πάρει το θρόνο που σφετερίζεται ο Πελίας πρέπει να λύσει το θεσσαλικό και πανελλήνιο πρόβλημα της ξηρασίας και της έλλειψης σιτηρών . Γιά να γίνει αυτό συναθροίζει όλους τους ενδιαφερόμενους - πενήντα γυιούς βασιλέων - και αποπλέει προς την Κολχίδα γιά να φέρει πίσω στην Ιωλκό την τάξη των φυγάδων τεχνοκρατών και την χαμένη επιστήμη της αρδεύσεως και του Μετεωρολογικού ελέγχου των βροχοπτώσεων . 

Το ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ είναι κάτι περισσότερο από επιστήμη ελέγχου καιρού . Είναι η γνώση και επιστήμη των αποτελεσμάτων του ΧΡΥΣΟΥ ΗΛΙΟΥ ή ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ πάνω στο ΠΝΕΥΜΑ , στις ΤΕΧΝΕΣ και στην ΥΛΗ .

Εκτός από ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ παράγει ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΡΕΝΟΣ ΔΙΟΣ και ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΕΧΝΩΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ . 

Είναι η γνώση ελέγχου των ΜΕΤΡΩΝ απουσίας και παρουσίας του Ηλίου , ηλιοφάνειας και νεφέλης , πνευματικής διαύγειας και πνευματικής αναπαύσεως , εξάρσεως τεχνών και συντηρήσεως τεχνών . Αυτοί οι τρείς τομείς " επιστημών " βρίσκονταν στα χέρια ενός " ιερατείου " που κακώς είχε διωχθεί γιά να καταφύγει στους Κόλχους Ίναχους ή Ίνκας , ως απογόνους του Ίναγου Πελασγού Άργους . - Ωγυγία , Τόμος Δ , σελίς 513 και Απολλόδωρος , βιβλίο Α , σελίς 14.- 

Η προέλευση της τάξεως του θαλάσσιου ιερατείου " ΙΝΟΥΣ ", ως κόρης του Κάδμου Πελασγού , βασιλέως Λιβύης , ο οποίος διώχθηκε από τον Αίγυπτο Πελασγό , βασιλέα της Αιγύπτου , αφήνει υποψίες περί διαβρώσεως των ελληνικών ιερατείων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΙΒΥΗΣ από " ηλιακούς " Άτλαντες αποίκους των ακτών Βορείου Αφρικής ή από " σεληνιακούς " Άτλαντες ως υπολείμματα της ορδής που από τις ακτές της Αφρικής έφθασε στο Ασιατικό Παμίρ . Οποιαδήποτε υπόθεση είναι παρακινδυνευμένη . Σημασία έχει ότι , αν και ελληνική , η τάξη ιερατείου της θαλάσσιας Κάδμιας Ινούς δεν εργαζόταν γιά το συμφέρον της Ελλάδος αλλά γιά το αντίθετο . Έτσι μόνον αποκτά νόημα η διένεξη μεταξύ ιερατείου Ινούς και ιερατείου Ήρας Δελφών . Μία αυθαίρετη υπόθεση μας οδηγεί στη σκέψη ότι οι άτλαντες Αφρικής διέβρωσαν τους Έλληνες Λιβύης και τα τοπικά ιερατεία .

 Όταν αυτά τα ιερατεία ήλθαν στην Ελλάδα , αλλοίωσαν τον τρόπο ζωής των ελλήνων δίνοντας έμφαση στη ναυτιλία και μειώνοντας την αυτονομία της χώρας σε ΧΕΡΣΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ , ώστε οι έλληνες να μετατραπούν από ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ σε ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ , δηλαδή από ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ σε ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ . 

Η τακτική αυτή επαληθεύεται σήμερα στην Ελλάδα (του 1984) της οποίας ο τεράστιος στόλος ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟΣ με το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ , παροπλίζεται βαθμιαία , διότι το Σημιτομογγολικό Κατεστημένο πλησιάζει να κάνει κατοχή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και έγινε ρυθμιστής των διεθνών ναυλώσεων αποκλείοντας από τις ναυλώσεις τα ελληνικά πλοία . 

Στην σημερινή Ελλάδα που δεν παράγει ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ και ΑΥΤΑΡΚΕΣ , υπάρχουν προδοτικές κυβερνήσεις που ομιλούν ακόμη γιά " ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ " αλλά παραβλέπουν σκόπιμα την " ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ " και υποκρίνονται ότι δεν γνωρίζουν το ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ της ελληνικής ναυτιλίας σε σχέση με την ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ . 

Επιστρέφουμε στο θέμα . Ο Ιάσων και οι πενήντα βασιλόπαιδες - ήρωες επιστρέφουν με το
 " Χρυσόμαλλο Δέρας " και αποκαθιστούν στην Ελλάδα την αυτονομία πνεύματος , τεχνών και υλικής παραγωγής που προϋπήρχε της αφίξεως των ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ . Στο πρόσωπο της Μήδειας που ακολουθεί τον Ιάσονα αναγνωρίζουμε ετυμολογικά τα " ΜΗΔΕΑ " και " ΜΗΔΟΜΑΙ " που σημαίνουν αντιστοίχως " ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ " και " ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ". 

Σε μία σημερινή επανάληψη του Αργοναυτικού Έπους , οι σύγχρονοι έλληνες " Αργοναύτες " θα έπρεπε εκτός από την παγκόσμια συσπείρωση των ελληνικών φύλων - ίδε σελίδα 57,58 (71,72 του πρωτότυπου ή ΙΑ80,ΙΑ81 του παρόντος ) -, να " ΚΛΕΨΟΥΝ " ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ " ΙΝΑΧΩΝ ΚΟΛΧΩΝ " ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ " ΚΑΔΜΟΥΣ " ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ . ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
" ΚΟΛΧΟΥΣ " ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ , ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ " ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ " ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ " ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΗΤΗ , δηλαδή τους Διεθνείς Νόμους Κατοχυρώσεως Εφευρέσεων σε οποιοδήποτε τομέα της ΓΝΩΣΗΣ . Αδιαφορώντας γιά τις Εκτελεστικές Αστυνομικές Εξουσίες που είναι διορισμένες να εφαρμόζουν αυτούς τους Νόμους .

Οι σύγχρονοι Αργοναύτες πρέπει να βάλουν " ΔΥΝΑΜΙΤΗ " στα θεμέλια Ιδρυμάτων τύπου ΦΟΡΝΤ και ΦΟΥΛΜΠΡΑΪΤ που δημιουργήθηκαν από τους " Κάδμους και τις Ινούς " των " ΒΟΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ " ήτοι των " ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ " με σκοπό τη φυγάδευση της ΓΝΩΣΗΣ που συνεχίζει να παράγει η Ελλάδα . Οι σύγχρονοι Αργοναύτες πρέπει πάσει θυσία να ΚΛΕΨΟΥΝ τη φυγαδευμένη , εξ αιτίας των Κάδμων , ΓΝΩΣΗ και να τη ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ στην ΕΛΛΑΔΑ όπου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ . Όλοι οι έλληνες " ευγενείς βασιλόπαιδες του πνεύματος " δηλαδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ διατάσσονται από το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ να ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ τη φυγαδευμένη γνώση από τους παράνομους κατόχους της και να τη φέρουν στην ΕΛΛΑΔΑ γιά μία ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ , ΤΕΧΝΩΝ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ . Και αν αυτό συμβεί , ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ο . Ε . Α ., τότε αυτομάτως η ελληνικη " Ναυτιλία " θα έχει ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΔΟΜΗ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ θα έχει το φυσιολογικό του αντίκρυσμα και έρεισμα στη μεταφορά της αυτόνομης ελληνικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . Διότι η ΙΣΤΟΡΙΑ διδάσκει ότι λαοί που έχασαν ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ έχασαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ . 

Ο λαός που δεν βασίζεται στην ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ αλλά στην ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ είναι καταδικασμένος να μετατραπεί σε ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΑΙΤΗ ΝΑΥΛΩΝ ή να γίνει λαός ΥΠΟΥΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ , ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ , όπως η Σημιτομογγολική ομοφυλία . Είναι αξιοσημείωτος ο υπαινιγμός της σχέσεως ανάμεσα στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ και στους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ οι οποίοι αν και άσσοι της ναυσιπλοΐας ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ με την ΑΡΠΑΓΗ και την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του " χρυσόμαλλου δέρατος " της ΓΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ .

.....

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α (ΙΑ) 1988 (ΕΔΩ)


kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΆΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΊΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΒΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ EINAI KATANOHTH TEXNOΛOΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΎΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΛΥΚΕΊΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΝΑ ΔΙΑΘΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΌ ΠΝΕΥΜΑ (ΠΑΝΟΥΡΓΊΑ) ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΟΜΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΎΓΕΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΎΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΛΈΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

    ΟΥΤΟΣ Η ΆΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΆΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΕΎΣΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΏΛΗΣΗ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΏ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΑΠΛΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ

    Ο ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΑΠΌΡΡΗΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ,

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΊ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΝΕΡΟ ΑΝΤΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ,

    ΟΙ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΙ ΝΑ ΣΤΡΈΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΗ ΑΜΕΣΑ. ΠΡΙΝ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΈΣ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΎΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΈΣΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΝΌΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΕΎΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή