5 Ιαν 2016

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ; Σάλος στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις Χίλαρι Κλίντον για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη και την επικείμενη αποκάλυψή τους! (vid)

ΚΕΡΒΕΡΟΣ:  ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ;;;
ΉΤΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ --- ΑΣΙΑΣ --- ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ --- ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α !!! 
ΒΛΕΠΕ: (ΕΔΩ), (ΕΔΩ)



Και ξαφνικά οι εξωγήινοι μπήκαν στην προεκλογική ατζέντα των ΗΠΑ για τον προεδρικό θώκο: Με μία δήλωση (διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του pronews.gr εδώ) που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, η υποψήφια και φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ κρύβουν στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών και της παρουσίας τους στον πλανήτη μας, δεν απέκλεισε, μάλιστα να έχουν ήδη επισκεφθεί τη Γη.

Υποσχέθηκε, δε, να δώσει όλα τα άκρως απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ!


Η δήλωση προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ και όχι μόνο: Ολοι αναρωτιούνται, γιατί προέβη σε τέτοια δήλωση η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και μάλιστα συνέδεσε τη εκλογή της με τις αποκαλύψεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής οι οποίοι μάλιστα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.
Η 68χρονη Κλίντον, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «Πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας και να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά στοιχεία».
Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα ερευνών στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Νεβάδα, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό, όπου υποτίθεται το 1947 κατέπεσε ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα και η τεχνολογία των υποσυστημάτων του αντιγράφηκε και προκάλεσε την τεχνολογική έκρηξη των επόμενων δεκαετιών.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, έκανε έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν την ύπαρξη εξωγήινων στη Γηστο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

Μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «η μεγαλύτερη του τύψη για την περασμένη χρονιά ήταν πως δεν εξασφάλισε την δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί».

Ο Podesta δεν είναι κανένας τυχαίος, ούτε αλλοπαρμένος: Ηταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.

Παράλληλα, ο σύζυγος της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον, σε περσινή συνέντευξή του σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους.
Το ερώτημα είναι, γιατί έγινε τώρα αυτή η δήλωση και πώς είναι δυνατόν να αποτελεί προεκλογική εξαγγελία από τον Χ.Κλίντον; Είναι γεγονός ότι κάποιο καιρό υπήρξε μια άλλη ανάλογη, αλλά εξίσου εντυπωσιακή δήλωση από το Βατικανό.

Ενώ μέχρι τότε η Καθολική Εκκλησία αναγνώριζε την μοναδικότητα του ανθρώπινου είδους ως έλλογη ύπαρξη στο σύμπαν, η αναθεώρηση ήρθε με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο από τον διευθυντή του Αστεροσκοπείοτ του Βατικανό: «Και να υπάρχουν εξωγήινοι και αυτοί παιδιά του Θεού είναι»...

Και δεν ήταν ο μόνος που μμ΄σα στο τελευταίο εξάμηνο προχώρησε σε τέτοιες αναθεωρήσεις:
Σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Αμυνας του Καναδά τη δεκαετία του '60, καλώντας τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν όσα κρύβουν στα απόρρητα αρχεία τους μίλησε για «έως και 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».
«Πολλά μίντια δεν αγγίζουν τα έγγραφα που υπάρχουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε θα φτάσουν να αποτελούν μια κρίσιμη μάζα» δήλωσε ο 91χρονος, που αποτελεί τον πρώτο υψηλά ιστάμενο πολιτικό που μιλάει ανοιχτά για εξωγήινους εδώ και χρόνια. «Τότε ο κόσμος θα πει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο "κύριε πρόεδρε ή κύριε πρωθυπουργέ, θέλουμε την αλήθεια και τη θέλουμε τώρα, επειδή επηρεάζει τη ζωή μας» προσέθεσε.

Πώς βλέπουν το ανθρώπινο είδος
Ο Χέλιερ υποστηρίζει ότι «οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν εντυπωσιάζονται πλέον με τον τρόπο που ζούμε», δηλαδή τον παράλογο τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση του πλούτου.

«Περνάμε πολύ χρόνο να πολεμάμε μεταξύ μας, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε εξοπλισμούς και όχι αρκετά στο να δίνουμε τροφή στους φτωχούς και να φροντίζουμε τους αστέγους και τους αρρώστους» σχολίασε. Ο Χέλιερ συμμετείχε σε ένα πάνελ ειδικών, με τίτλο «DisclosureMontreal», που αναλύει «το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του εμπάργκο αλήθειας στο θέμα της παρουσίας εξωγήινης ζωής».

Το επίπεδο της τεχνολογίας τους
Ο υπουργός Αμυνας του Καναδά κατά το διάστημα 1963 έως 1967 έθεσε πρώτη φορά το ζήτημα της παρουσίας εξωγήινων στη Γη το 2005, ενώ πέρυσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό κανάλι RT είπε ξεκάθαρα, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας!

Ο Χέλιερ, που φαίνεται να αντιμετωπίζει τους εξωγήινους ως άκακους παρατηρητές, επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι αυτοί αρνούνται να μας παραχωρήσουν την προηγμένη τεχνολογία τους μέχρι να μάθουμε να μη μολύνουμε και να μην πολεμάμε. Πάντως, διευκρινίζει ότι υπάρχουν και κάποια είδη τα οποία καλό θα είναι να προσέχουμε.

«Εχουμε μεγάλη ιστορία καταγραφής εξωγήινων διαστημικών οχημάτων και βέβαια έχει παρατηρηθεί πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, από τότε δηλαδή που ανακαλύψαμε την ατομική βόμβα» δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση.
Ο Πολ Χέλιερ παραδέχεται ότι η μόνη επαφή που είχε με εξωγήινους ήταν ότι είδε μαζί με τη σύζυγό του ένα ιπτάμενο όχημα στον ουρανό του Καναδά ενώ βρίσκονταν στο εξοχικό τους κοντά στο Τορόντο.

Υποστήριξε ότι το ίδιο αγνώστου ταυτότητας φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε δύο συνεχόμενες μέρες -για πάνω από 20 λεπτά- προτού εξαφανιστεί με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα. Οι λεπτομέρειες τις οποίες φαίνεται να γνωρίζει για τους επισκέπτες του πλανήτη μας αποδίδονται σε πληροφορίες που έχει αντλήσει από τους μηχανισμούς που κρατούν απόρρητα τα στοιχεία για τους εξωγήινους.

Βασισμένος σε αυτές, υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν έως και 80 διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία «μοιάζουν σαν εμάς και μπορεί να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς να καταλάβεις ότι δίπλα σου πέρασε κάτι τέτοιο».
Προσέθεσε δε, ότι πιστεύει πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για ένα μικρό κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας μας, όπως είναι τα μικροτσίπ, οι λάμπες LED και το αντιβαλλιστικό υλικό Kevlar.

Ο Χέλιερ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ξέρουν, αλλά δεν μιλούν για τους εξωγήινους, υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι μερικοί εξωγήινοι και συγκεκριμένα οι Tall Whites (Ψηλοί Λευκοί) ήδη συνεργάζονται με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις στη Νεβάδα.

Ο Ρ.Ρίγκαν και η βοήθεια που ζήτησε από τον Μ.Γκορμπατσόφ
Ακόμη και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1981 έως το 1989, είχε εμμονή με τους εξωγήινους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ζητήσει βοήθεια από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το βιβλίο του Ντέιβιντ Κλαρκ «How UFOs conquered the world». Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και πρώην ηθοποιός φέρεται ότι ζήτησε από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής για την ειρήνη στη Γενεύη τη βοήθειά του σε περίπτωση εισβολής εξωγήινης ζωής στον πλανήτη.

Για τη συχνή επικοινωνία των ΗΠΑ με τους εξωγήινους δεν έχει μιλήσει μόνο ο Χέλιερ. Πρόσφατα, υψηλόβαθμος βετεράνος του Βιετνάμ προστέθηκε στη μακρά λίστα των αξιωματικών του αμερικανικού στρατού και της ΝΑSΑ, που έχουν μιλήσει για εξωγήινη δραστηριότητα στον πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε δει πολλές φορές εξωγήινα διαστημικά οχήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι κάποιες φορές διαστημικά εξωγήινα οχήματα και αεροσκάφη του αμερικανικού στρατού έχουν εμπλακεί σε αερομαχίες!

Ο Τζορτζ Φάιλερ υπηρέτησε στη μυστική υπηρεσία της αμερικανικής Αεροπορίας, που είχε ως αποστολή να καταγράφει εμφανίσεις και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των διαστημικών ιπτάμενων οχημάτων τις δεκαετίες του '60 και του '70 και ότι από τότε έως σήμερα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι πανταχού παρόντα σε μεγάλες επιχειρήσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Τελικά μήπως υπάρχουν εξωγήινοι, ήρθε ή ώρα να αποκαλυφθεί η ύπαρξή τους και κάποιοι μας προετοιμάζουν για την εξέλιξη αυτή; Δύσκολα μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση στις σημερινές δηλώσεις της Χ.Κλίντον και του εκπροσώπου της. Εκτός και αν το επόμενο βήμα είναι να ... αποκαλύψουν ότι ο Ν.Τράμπ (υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και φαβορί να αντμετωπίσει την Χ.Κλίντον στον αγώνα για την προεδρία) είναι εξωγήινος λόγω περίεργης κόμης...
 
http://www.pronews.gr

kerberos-hellas

ΣΧΕΤΙΚΑ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου