3 Φεβ 2016

Κόλαση πυρός των Μονάδων της «95 ΑΔΤΕ ν.Ρόδος» (φώτο)… Για «Εξάλειψη Αεροπρογεφυρώματος»


??????????????????????????????? 

Μέσα στο καταχείμωνο το ΓΕΣ διέταξε ενεργοποίηση όλων των Μονάδων της 95 ΑΔΤΕ και των Ταγμάτων εθνοφυλακής με άμεση εκτέλεση Βολών όλων των διαθέσιμων όπλων που διαθέτουν οι Μονάδες Πυροβολικού αλλά και Ομαδικών όπλων!
Το ΓΕΣ  αναφέρει για επιχειρησιακή εκπαίδευση στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ)  στη νήσο Ρόδο…Αλλά χειμωνιάτικα λίγοι είναι αυτοί που το Πιστεύουν

 !8
Οι Βολές αλλά και οι Επιχειρήσεις εκτελέστηκαν νύχτα και ημέρα και είχαν σκοπό και στόχο την εξάλειψη Αεροπρογεφυρώματος  στο νησί και ο «νοών νοείτω!»???????????????????????????????
Η Επιχείρηση εξελίχθηκε απο 25 έως 28 Ιανoυαρίου 2016  σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ενώ οι βολές του Πυροβολικού ήταν σε στόχους σε ξηρά, χώρους αεροπόβασης  αλλά και της  επιφανείας του Αρχιπελάγους!».
Παράλληλα Ομάδες Εθνοφυλάκων αντιμετώπισαν καταδρομείς  σε ένα αγώνα που το αποτέλεσμα θα κριθεί απο πολλούς παράγοντες !
Εικόνες απο την επιχείρηση των Μονάδων ???????????????????????????????9???????????????????????????????11???????????????????????????????

http://veteranos.gr/energopiisi-ton-monadon-tis-95-adte-rodos-gia-exalipsi-aeroprogefiromatos/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου