14 Ιουν 2016

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ της NASA για ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ; (video)

 ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ της NASA για ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Παλαιότερες αλλά και σημερινές ενέργειες δείχνουν πως εκδηλώνονται «προσπάθειες» προετοιμασίας του απλού πολίτη. Φαίνεται πως η ώρα των εξωγήινων πλησιάζει. Η ώρα της μεγάλης έλευσης είναι κοντά…

Σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου, όπως καταγγέλεται, φαίνεται πως προέβη η αεροδιαστημική υπηρεσία, με τεράστια χρηματικά ποσά, προκειμένου να μελετήσει αντιδράσεις για μία πιθανή ανακάλυψη εξωγήινης ζωής…


Η επίσημη θέση της NASA, διευκρινίζει πως το έργο έχει ως στόχο να επεκτείνει μία επιστημονική έρευνα και ένα δημόσιο διάλογο για το θέμα των εξωγήινων και του χριστιανισμού, καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί ανακάλυψης χιλιάδων εξωηλιακών πλανητών με δυνητικά κατοικήσιμο περιβάλλον, πέρα και κοντά στο ηλιακό μας σύστημα.
Προβλέπεται,λοιπόν, μία επιχορήγηση 1.108.000 $, για την δημιουργία μίας θρησκευτικής ομάδας που θα επισκεφθεί ακαδημαϊκούς της θεολογίας, ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, για τις πιθανές επιπτώσεις της αστροβιολογίας, της μελέτης προέλευσης, της εξέλιξης, αλλά και το μέλλον της ζωής στο σύμπαν. Αυτή η έρευνα θα διαρκέσει δύο χρόνια.
Με απλά λόγια, η NASA έκανε μια δωρεά εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να μελετήσει το πώς η ανακάλυψη εξωγήινης ζωής θα επηρεάσει τον Χριστιανισμό.
Γιατί, όμως, η NASA χρηματοδοτεί μία τέτοια έρευνα;

Αυτή την απάντηση αναζητά τώρα ο Jerry Coyne, ο οποίος επισήμανε την χορήγηση και διερευνά παρέα με το ίδρυμα Freedom From Religion Foundation, καθώς σύμφωνα με τους νόμους και τις τροπολογίες τους, αλλά και τα λεγόμενα του εισαγγελέα Andrew Seidel προς την NASA και τους υπαλλήλους της «η κυβέρνηση δεν μπορεί (απαγορεύεται) να χρηματοδοτήσει ανάλογες θρησκευτικές προσπάθειες, όπως διάφορα δικαστήρια έχουν αποφανθεί όλα αυτά τα χρόνια».

Το θέμα τους αφορά το ζήτημα της χρήσης και της κατάχρησης των λιγοστών χρημάτων των φορολογουμένων, καθώς μπορεί μελλοντικά να προβούν σε ανάλογες πράξεις κερδοσκοπικές εταιρίες.

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, η ατζέντα της NASA περιλαμβάνει πολύ περισσότερα. Την διαμόρφωση γνώμης και άποψης των πιστών, τον ταυτόχρονο επηρεασμό τους, αλλά κυρίως την μελέτη των αντιδράσεων ή/και την προετοιμασία τους για ένα τόσο σημαντικό ενδεχόμενο εμφάνισης εξωγήινης ζωής -όχι μόνο σε άλλους μακρινούς πλανήτες, αλλά πολύ περισσότερο στον δικό μας.

Πόσο έτοιμοι ή όχι είναι οι πιστοί να δεχτούν μία εξωγήινη παρουσία; Μήπως οι ιθύνοντες σκοπεύουν να εντάξουν την «έλευση» σε κάποια θρησκεία, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η έρευνα;

Με δυό λόγια, η NASA και όσοι είναι πίσω από αυτήν, ψάχνονται για το πως θα παρουσιάσουν τους εξωγήινους όταν αυτοί εμφανιστούν ξαφνικά ή ύστερα από κάποια συμφωνία που θα έχουν συνάψει οι όποιοι γήινοι και οι όποιοι εξωγήινοι…
Εκτός, αν ετοιμάζουν μία ψευτοεμφάνιση ή ψευτοεισβολή…
Αλλά και πάλι οι αντιδράσεις του κόσμου πρέπει να μελετηθούν ώστε να είναι διαχειρίσιμες και προς όφελός τους…


 
diadrastika.com ‎
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου