12 Οκτ 2016

Η ΑΜΑΡΙΏΤΙΚΗ ΓΗ ΣΚΈΠΑΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΌ ΠΑΤΑΚΌ (ΒΊΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ)

Μπορεί ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος να έχασαν την πολιτική μάχη, μα όλοι αυτοί οι δημοκράτες που φέραν μνημόνια και λαθροισλαμιστές στην Ελλάδα τέτοιο τέλος με απλό κόσμο να τους τιμά δε θα έχουν (ούτε τα ισλάμια τους δεν θα τους τιμήσουν) Διότι οι Στρατιωτικοί μπορεί να κατέλυσαν τον κοινοβουλευτισμό αλλά κακό στο Έθνος ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ.





Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα ο ενταφιασμός του Στυλιανού Πατακού στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, σε κλίμα θλίψης και πένθους και με δεκάδες πυροβολισμούς να σχίζουν τον Αμαριώτικο ουρανό…

Μόλις ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, το φέρετρο με το νεκρό, σκεπασμένο με σημαία που είχε επάνω τα σύμβολα της χούντας του 1967, μπήκε στη νεκροφόρα, ενώ ο εθνικός ύμνος ειπώθηκε απ΄ όλους τους παραβρισκόμενους.
Ακολούθως σε πομπή με δυο σημαίες, με τα σύμβολα της δικτατορίας επάνω, ξεκίνησε για το κοιμητήριο του χωριού…
Εκεί, στον τάφο της οικογένειάς του, τοποθετήθηκε η σορός του Στυλιανού Πατακού για αναπαυθεί πλέον μόνιμα στην Αμαριώτικη γη, όπως ήταν και η επιθυμία του.






kerberos-hellas

2 σχόλια:

  1. Καμία μάχη δεν χάθηκε, η ιστορία θα τους δικαιώσει. Αιωνία η μνήμη τους.... Ζήτω η αιωνία ΕΛΛΑΣ , ζήτω ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή