21 Δεκ 2016

ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ! ΠΟΙΟΣ; Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΝΑΙ...


Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες όπου ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρας.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος cretapost που κατέγραψε και το περιστατικό, ο κ. Τσίπρας μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και γίνεται η σύσκεψη.Αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον κ. Τσίπρα αλλά και τους δημοσιογράφους να έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση.


«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.Ο κ. Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω».

Διαβάστε τους διαλόγους:
Αλέξης Τσίπρας: Εμένα που με βλέπετε έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες που ήρθαν στο γραφείο μου. Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες κάντε το έξω. Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα. Όποιος δεν θέλει να σηκωθεί να φύγει. (αντιδράσεις από ΜΜΕ και αγρότες) Ακούτε τί σας λέω; Εγώ θα μιλήσω με τους αγρότες πρόσωπο – με πρόσωπο. Όποιος θέλει να κάνει θέατρο με δημοσιογράφους να βγει έξω.

Δημοσιογράφοι: Μα για ποιον λόγο να αποχωρήσουμε;
Αλέξης Τσίπρας: Όταν εγώ καλώ συσκέψεις με φορείς, κλείνουν οι πόρτες και κάνουμε ειλικρινή διάλογο. Όχι εκπομπή. Έχετε εκπομπή, λέει σ’ έναν δημοσιογράφο, ας μας φωνάξετε εκεί να κάνουμε debate.
Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα, αν θέλετε, αν δεν θέλετε μπορείτε ν’ αποχωρήσετε, ανέφερε στους αγρότες.
Από τα μεγάφωνα: Θα παρακαλούσα να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι. Πρέπει να ξεκινήσουεμ κι έχει καθυστερήσει η διαδικασία
Πρόεδρος Τεχνικών Τηλεόρασης Κρήτης: Κύριε πρωθυπουργέ είναι κλειστή η σύσκεψη, αν είναι να φύγουμε;
Αλέξης Τσίπρας: Εγώ τοποθετήθηκα και καταλάβατε όλοι τί ακριβώς είπα. Οι συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς τις κάνω για να καταγραφούν τα προβλήματα και οι συσκέψεις γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Αν εδώ γίνεται διαφορετικά να μου το πείτε. Δημοσιογράφος: Μα κλειστή είναι η συσκεψη;
Άγνωστος: Όχι δεν είναι κλειστή αλλά δεν είναι και για τηλεοπτική κάλυψη. Καμία σύσκεψη δεν ήταν ποτέ ανοιχτή.


kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. Έχει απόλυτο δίκαιο, αφού οι αγρότες συνεχίζουν ακόμη να επιτρέπουν αυλικούς ( συνδικαλιστές ) τύπου ΜΠΟΎΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ να τους εκπροσωπούν, αυλικούς οι οποίοι είναι επικεφαλής των αγροτών από όταν οι αγρότες είχαν συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας 17% και σήμερα μόνο 2,5%. όταν αυτοί αυλικοί ελέγχουν κατώτερους άλους αυλικούς επαρχιακού τύπου όπου υποκινούν και καθοδηγούν τα μπλόκα. Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο παραπάνω έκαναν καλά την δουλειά τους γι αυτό και έχουμε την ψαλίδα του 14,5%.Αόμματοι προπληρωμένοι θεατρίνοι, άσχετοι, άνανδροι, ψευτοπατριώτες που ηγούνται των αγροτικών κινήσεων με τελικό αποτέλεσμα την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής μας, άσχετοι οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι τους δουλεύουν,η μάλλον συνωμότες αφελείς εγκληματίες προσκυνημένοι που δεν έχουν κατανοήσει ποιοι είναι και που τους οδηγούν και ειδικά τον ανεγκέφαλο Μπούτα, κομμάτι του συστήματος
    ιξού και ο λόγος που του επιτρέπουν να μιλάει στην βουλή, καρκίνωμα
    αθεράπευτο για την περιοχή της Λάρισας, κάτι το οποίο δείχνει το επίπεδο των Λαρισαίων αγροτών, όσο για τον Βεροιώτη Παπακωνσταντίνου, άβουλο πλάσμα το οποίο ηγήθηκε των αγροτικών μπλόκων Βορείου Ελλάδος και δεν του επέτρεψαν ούτε καν να μιλήσει στο τελευταίο συνέδριο πριν την κάθοδό τους στην Αθήνα, επαναστάτες της δεκάρας που ειδοποιούν τα υποταγμένα προδοτικά καθάρματα της βουλής ότι έρχονται στην Αθήνα, όπου υποδέχτηκαν τους ήρωες που έκλειναν τους δρόμους με την ευγενή έγκριση των εισαγγελέων κάθε νομού, αλλά μόλις πέρασαν ότι ήθελαν απο ανθελληνικούς νόμους όλο αυτό το διάστημα την στιγμή που οι ανεγκέφαλοι ηγέτες του κλάδου ζητούσαν μείωση του κόστους,και τα συναφή, ενώ δεν έβλεπαν οι τυφλοί πως έχαναν την ίδια τους την χώρα, σε μια φάση που τους υποστήριζαν όλη οι οικονομικοί κλάδοι, τα δύο παραπάνω πρόβατα κοιτούσαν να σώσουν το 2,5%. αν δεν είναι αυτό θέατρο φίλε μου τότε τί είναι; σχολιάζω ως μέλος ομάδος ανεξάρτητων αγροτών οι οποίοι έκαναν προτάσεις μέσω του ανεγκέφαλου Παπακωνσταντίνου μετά τον συνέδριο των 34ων μπλόκων της Βορείου Ελλάδος, καθώς παρακολουθούσα απο έξω το συνέδριο έχασα πάσα ιδέα για αυτούς που εκπροσωπούσαν τους αγρότες. περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή