11 Ιαν 2017

ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΤΕ !!!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ!!!

ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ 10/1/2017 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΓΟ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ . ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .

 ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΞΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ 17 ΜΙΚΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AUGMENTIN ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ . ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ . ΕΠΕΙΓΕΙ :

 1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 2) 2) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ AUGMENTIN , ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΥΑΛΛΙΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕ ΝΕΡΟ.
 3) ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ , ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

 ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΑΚΜΑΝΗΣ , ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΗΕΛΦΕΩΝΟ: 698 393 7630 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΛΥΜΜΗΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΧΘΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΛΑΚΜΑΝΗΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΑΤΡΟΣ , ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 956 0663.

 ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΥ . ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑΞΙ.

 ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

 ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΤΩΝ -20 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ 30/3/2017. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΣΥΙΜΩΝ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ , ΜΕΣΩ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΣ .

 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΑΙΛΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 55 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΙΑ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΩΣ 30/3/2017.

 ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ.
 ΗΔΗ Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΚΟΥ ΨΥΧΟΥΣ .
 ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

 ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

 ΤΗΛ: 698 365 7954
 ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
 6886-124336-325
 ΙΒΑΝ: GR47-0171-8860-0068-8612-4336-325

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/01/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου