7 Μαρ 2017

Ο Στρατηγός Δημήτρης Γράψας στο Militaire για όσους επιμένουν να αγνοούν τη λογική με…προφητείες!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ' ΠΠ !!!

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

Η ΕΙΔΗΣΗ:

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, μέσω του Militaire.gr απαντά σ΄ όσα δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με προφητείες και άλλα σχετικά “μεταφυσικά”.
Ο Στρατηγός λέει στο Militaire.gr  ότι “όλα όσα γράφονται σε διάφορα έντυπα είναι παντελώς αναληθή. Καμία …προφητεία δεν υπάρχει και δεν γνωρίζω πως από που και γιατί έχει προκύψει όλη αυτή η παραφιλολογία,την οποία πραγματικά δεν κατανοώ. Επειδή αρκετές φορές έχω ζητήσει από συγκεκριμένα έντυπα να σταματήσουν αυτή τη παραφιλολογία, αλλά δυστυχώς επιμένουν, θα ΄θελα μέσω του Militaire.gr να τονίσω ξανά ότι όλα αυτά που γράφονται και διαδίδονται ,δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα”.
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, υπήρξε από τους σοβαρότερους Αρχηγούς. Η αποστρατεία του τον Αύγουστο του 2009 είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και σενάρια,για τα οποία τόσα χρόνια μετά αρνείται να μιλήσει δημόσια. Το να εμπλέκεται με προφητείες το όνομά του προφανώς του είναι αδιανόητο. Κατανοητή λοιπόν η ανάγκη του να παρέμβει δημόσια για να βάλει μια τάξη. Ορθολογιστής και ρεαλιστής ήταν και παραμένει.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου