8 Μαΐ 2017

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ! 200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;;;

Ο «ΑΓΙΟΣ» ΣΑΣ (ΜΕΝΤΙΟΥΜ) ΠΑΪΣΙΟΣ ! (ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Γ.Ο.Χ.)
ΙΔΟΥ Η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ «ΕΣΠΡΕΣΣΟ»:
http://www.espressonews.gr/reportaz/2015/11/143502/lexi-pros-lexi-i-profiteia-toy-agioy-paisioy-gia-ton-polemo-rosias-toyrkias


Η εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά πυρά φέρνει στη δημοσιότητα όσα προέβλεψε σε ανύποπτο χρόνο ο άγιος Παΐσιος, καθώς αυτά που συμβαίνουν σήμερα στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας σκιαγραφούν ένα σκηνικό παρόμοιο με εκείνο που περιγράφει σε προφητείες του.

Σήμερα η «Espresso» παρουσιάζει λέξη προς λέξη τα λόγια του χαρισματικού γέροντα, όπως δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο «Σκεύος Εκλογής» του Αγιορείτη ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγελόγλου σε έκδοση του Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου «Παναγία η Φοβερά Προστασία». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε το 1996!
«Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα, τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου μού λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα: Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το ένα τρίτο των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί, το ένα τρίτο θα αφανιστεί και το ένα τρίτο θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία.

Xαρακτηριστικό σημάδι

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι. Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίσουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ, αφού το γκρέμισμά του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος, ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σ’ εκείνο ακριβώς το μέρος.

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ’ αυτό τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί. Οι Εβραίοι, επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο… ηγέτη, θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη. Τότε και τα δύο τρίτα των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί».

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΕΡΕΤΑΙΟ ΤΗΛΕ-«ΠΡΟΦΗΤΗ» ΚΑΙ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ:



ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΩΝ !!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ» ΓΡΑΦΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ) ΙΩΑΝΝΗ – YOHANAN , ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 :

16 καὶ ὁ ἀριθμὸς τῶν στρατευμάτων τοῦ ἵππου δύο μυριάδες μυριάδων· ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν αὐτῶν
ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16:
2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου.
ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ; Οι τζιχαντιστές κλείνουν τα νερά του Ευφράτη

ΠΑΪΣΙΟΣ:
Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι. Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίσουν προς τα Ιεροσόλυμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ (888) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ»:
https://backtojerusalem.com/home/


ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ  ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (1/3 + ΛΟΙΠΟΙ);
ΠΑΪΣΙΟΣ:

η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το ένα τρίτο των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί, το ένα τρίτο θα αφανιστεί και το ένα τρίτο θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία.

ΕΔΩ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟ.

ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ».
ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ;;

ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ Η «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΙΓΓΟΥΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ;;;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΑ 2 ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (-Μ.Τ.Μ.) ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» LONDONΚΑΙ “A.O.A.” ORDO ADEPTIS ATLANTIS ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG». ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΚΙΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΔΡΑΚΟΥ» ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»!

ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/09/blog-post_22.html

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!
http://www.kathimerini.gr/724710/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/vy8isate-toys-pantes
«Στη Λάρισα τα κήρυξε αυτά ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του. Οτι θα έρθει στα πράγματα μας το έχει πει κατ’ επανάληψη, είναι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό? «είναι θέλημα Θεού» άλλωστε να γίνει αυτός ο παράκλητος του έθνους που κάποια στιγμή θα δρέψει καρπούς και από την Κόκκινη Μηλιά.»
http://clubs.pathfinder.gr/eikosidyo/419894


Κατά την διάρκεια του πρώτου συνεδρίου του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού» τον Μάιο του 2002 στον «Έσπερο», ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πει μια αλησμόνητη φράση που έκανε μεγάλη εντύπωση και πολλοί δεν την κατάλαβαν: «Ονειρεύομαι να κοιμηθώ  κάτω από την Κόκκινη Μηλιά» είχε δηλώσει τότε ο αρχηγός του «ΛΑ.Ο.Σ.» και κάποιοι αστοιχείωτοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ειρωνευτούν. Αγνοώντας οι άσχετοι ότι με τον όρο «Κόκκινη Μηλιά» οι ίδιοι οι Τούρκοι εννοούν την γενέτειρά τους, που βρίσκεται ανατολικότερα της Αγκύρας, στα υψίπεδα του Τουρκεστάν ή της Μογγολίας…
Η φράση, λοιπόν, «Ονειρεύομαι να κοιμηθώ κάτω από την Κόκκινη Μηλιά» είναι η ακριβώς αντίστοιχη της φράσεως που λένε οι Τούρκοι: «Θα πιούμε καφέ κάτω από την Ακρόπολη»!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ = ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ
ΤΟΥΡΚΟ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΠΑΪΣΙΟΣ:

Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ’ αυτό τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ «ΔΩΡΟ» (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ, ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ) Η …ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!!!

ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΟ «ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»(Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ «ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ!!!) ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟ «ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ», ΗΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» (ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ), ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ (ΣΤΗΜΕΝΗ) ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΡΩΣΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ  «ΝΑΤΟ»  ΩΣ «ΔΩΡΟ» (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ, ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ) Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!!! («ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» ΩΣ «ΝΕΟΣ ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»), ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΩΣ ΤΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ» ΚΑΙ …ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΑΧΛΑΔΙΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ – ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ 888) ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2008:
ΦΑΣΗ 8Η ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΩΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.

ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΚΗ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ» ΩΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ (Ή Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ» ΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ-666» ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!)
ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ [ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΟΝΤΕΡΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΛΕΣΒΙΓΚ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ (ΕΒΡΑΙΟΣ)] – ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΛΗ (DAN-MARK 666 => ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝ)

ΩΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ Γ. ΚΑΡΑ-ZAFFERI, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ «SECURIMY» ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «MIT», ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE» (ΒΛ. ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ)

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»), ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛ. ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ» ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», «ΕΨΙΛΟΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ», «ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ», ΚΑΙ «ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ» ΩΣ ΣΤΟΕΣ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ «HONG» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «ΖΕΝ»(ΘΙΒΕΤ) => «Α.Ο.Α.» => «Ο.Τ.Ο.» => «Μ.Τ.Μ.».
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html


ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ» ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΣΤΗΝ «ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΙΝΑΣ». ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.»,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ – ΕΚΣΤΑΣΗ – CHANNELING ΤΩΝ «ΑΓΓΕΛΩΝ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ», ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ … «ΚΑΛΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ» ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»: ΣΑΒΑΩΘ – ΣΑΒΙΤ – ΚΡΟΝΟΣ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΚΙΝΑ – ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ- ΙΕΧΩΒΑ Ο  ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΟ-ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ – ΛΕΒΑΝ.

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Κεραμιδάς προωθεί Ψευδο- Παλαιολόγο Ψευδο- Δραγάζη

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ», ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ «ΘΕΩΝ» ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 (ΠΕΝΤΕ) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 (ΠΕΝΤΕ) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ «888», ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΕΣ» ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΣΟΥΦΙΣΜΟ 666», ΩΣ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΘΩΡ, ΠΑΝΘΕΟΝ ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝ, ΚΛΠ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 888» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ – ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ – ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ 666» – «ΠΡΟΦΗΤΕΣ» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ …

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΥΔΗΝ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ «ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ» ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ», ΟΠΟΥ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ Ή FOURIE ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ) [ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ «ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ», ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑ.Ο.Σ. (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»)],

…ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ «ΑΓΙΩΝ» ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ» («ΑΓΙΟΙ»: ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ, ΠΑΪΣΙΟΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ, ΚΛΠ) ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΧΡΙΣΤΟΥ 888» ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΔΙΟΣ 666» ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ(!!!)
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ, ΙΑΧΩΒΙΚΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ 666» ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ «ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ» (ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ» – ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ «ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 50.000.000 ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ (ΣΙΪΤΙΚΩΝ) ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ. 888» ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ-ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ «Ο ΡΩΣΙΚΟΣ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ, ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΑΜΕΡΙΚΗ 666» (!!!)

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, Η «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ Α.Ε.» ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ, ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΜΕ ΤΟ BAR-CODE 666, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ 666» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 888» (ΒΛΕΠΕ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ – ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 = ΙΗΣΟΥΣ), ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΕΣ BAR-CODE 666, (ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ), ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.».
Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ «ΘΕΪΚΗ 888» ΚΑΙ «ΣΑΤΑΝΙΚΗ 666», ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1998.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΟ 888» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666» ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ!!!

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ BARCODE CHIP 666 ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
https://www.youtube.com/watch?v=el1BT2xY4Fm



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
Γιατί αυτή η γενοκτονικη λύσσα των Μογγολων: Εβραίων – Σαξόνων – Βουλγάρων – Αλβανών – Τούρκων – Βαυαρών – Ούγγρων – και λοιπών;;; Υπάρχει προηγούμενο ή μήπως είναι φαντασιώσεις των Μελών της Ο.Ε.Α. ;;;

Η απάντηση ευρίσκεται, μεταξύ άλλων, εις την «Παλαια Διαθήκη», Δευτερονόμιον Ζ’ 1-3, όπου οι δαίμονες του Γιαχβεχ διατάζουν τους εβραίους να γενοκτονησουν έξη Έθνη ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και ένα Έθνος λευκών Χετταίων ήτοι Γότθων, ήτοι συνολικός επτά εκατομμύρια ανθρώπους!!! Ιδε Τμήμα του Βιβλίου «Οι χειρότεροι εχθροί των Λαών» του Jean Boyer στο λινκ που παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου, από το Εγχειρίδιο Επιβιώσεως σελ. 139- 154.

Από το ως άνω βιβλίο του Jean Boyer επισημάνουμε την γραπτή δήλωση του ραββινου ABRAVANEL, ο οποίος σχολιάζει την δήλωση του Ταλμουδ (MASMIA JESUA FOL. 49A) περί γενοκτονίας των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού : «Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ» (!!!)

Άρα, ήδη από το «Ταλμουδ» της Βαβυλωνως, ήτοι προ του 600 προ μογγολου Χριστού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, οι διαστημικοί σατανάδες Ιεχωβά – Γιαχβε – Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνος, μέσω των βρωμερών δολοφονικών μαύρων Μάγων τους, ΛΕΥΙΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, «προφητών», και ραββινων, απαντων υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων του Γιαχβεχ και Σαβαώθ, είχαν αποφασίσει να γενοκτονησουν το 100% της Λευκής και της Μαύρης φυλής, ήτοι το 66% ή 2/3 του Πλανητικού Πληθυσμού, και να αφήσουν δια επιβίωση μόνον το 1/3, ήτοι την κίτρινη φυλή Κίνας και Κορέας.
Το ερώτημα είναι, «εάν στην «Αγία (σατανική δρακονιανη) Γραφή», υπάρχει ανάλογη δήλωση περί γενοκτονίας των 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού;».

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Από την «Καινή (σατανική) Διαθήκη», βιβλίο «Αποκάλυψη» Θ’ 15-18 : «Και ελυθησαν οι τέσσερις Άγγελοι οι ητοιμασμενοι … δια να θανατωσωσιν ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ητο δυο μυριάδες μυριάδων (200.000.000 = 2 *10.000 * 10.000, ήτοι ο σημερινός στρατός της Κίνας σε πλήρη επιστράτευση). … υπό των τριών του των εθανατωθησαν το τρίτον των ανθρώπων (2.500.000.000)».

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ’ 17-21, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω Ηλιω. Και έκραξε… προς πάντα τα όρνεα … : έλθετε και συναγεσθε εις το δειπνον του μεγάλου θεού (Γιαχβε –Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνου), δια να φάγετε σάρκας βασιλέων, και σάρκας χιλιαρχων, και σάρκας ισχυρών, και σάρκας ίππων και των καθήμενων επ αυτών, και σάρκας πάντων ελεύθερων και δούλων, και μικρών και μεγάλων. Και ειδον το θηριον (ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. υπό Ελληνική τυποις Διοίκηση) και τους βασιλείς της Γης, και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα (ΝΑΤΟ ΣΕΑΤΟ), δια να καμωσι πολεμον με τον καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού (Αμυντικό σύμφωνο Σαγκάης ή Άξονος Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) και επιασθη το θηριον (Ελλάς + ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.), και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης (Έλληνας αντίθεος – αντίχριστος, Ιωάννης Παλαιολόγος Δραγαζης, Αυτοκράτορας των Ελλήνων και Ενσαρκωμένος θεός Διόνυσος των «ΕΨΙΛΩΝ» θεοσοφιστών Μασωνων και του ΛΑ.Ο.Σ.) όστις έκαμε τα σημεία ενωπιον αυτού, με τα οποία επλανησε τους λαβοντας το χάραγμα του θηρίου (υποδορειο μικροτσίπ «BAR – CODE 666 και ηλεκτρονικές Ταυτότητες 666) ….! ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 1/3 ΤΟΥ Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το υπόλοιπο της λευκής και μαύρης φυλής) φονεύθηκαν με την ρομφαιαν του καθήμενου επί του ίππου (Κινεζομογγολου Ιησού Χριστού) …. ! Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ο αναγνώστης λοιπόν δικαιούται να ερωτήσει : «Από πού εξάγεται ότι «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ» είναι το δεύτερο 1/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το λοιπό 50% της λευκής και μαύρης φυλής ;;»


Η απάντηση ευρίσκεται εις τον σατανικό «προφήτη» Ζαχαρία, τον γνωστό υπό Ιαχωβικη δαιμονική καταληψία δολοφόνο των Ελλήνων, ο οποίος, στο Θ’ Κεφάλαιο του βιβλίου του, προτρέπει τους μογγόλους ιουδαίους  και ισραηλίτες «να πιούν το αίμα και να φάγουν (καταναλώσουν) τις σάρκες των ελλήνων, τους οποίους πρέπει να γενοκτονήσουν», ίδε «Παλαιά Διαθήκη», «Ζαχαρία» Θ’ Κεφάλαιο, όπου ο γενοκτόνος των Ελλήνων «είναι ο καθήμενος επί όνου (γαϊδουριού) βασιλεύς – μεσσίας Ιησούς Χριστός»(!!!)
Γράφει, ο σφαγέας των Ελλήνων Ζαχαρίας στο κεφάλαιο ΙΓ’8: «Και εν πάση τη Γη, λέγει Κύριος, ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΙ ΕΝ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΤΟ ΔΕ ΤΡΙΤΟΝ (ΜΕΡΟΣ) ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΠΟΛΕΙΦΘΕΙ (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΕΝ ΑΥΤΗ (ΤΗ ΓΗ)» (!!!)
Η ως ανω εγκληματική δήλωση δεν αφορά σε «τιμωρία του Γιαχβέχ εναντίον του ανυπάκουου Ισραήλ, όπως εντέχνως αφήνετε να εννοηθεί, από τα συμφραζόμενα του Κεφαλαίου ΙΓ’, διότι στο Κεφάλαιο ΙΔ’2 αποδεικνύεται ότι η τιμωρία του Γιαχβεχ εναντίον του Ισραήλ ήταν ΜΟΝΟΝ «η αιχμαλωσία των (μισών εβραίων) απο τους Ασσυρίους και απο Βαβυλώνιους, ενώ οι υπόλοιποι μισοί Εβραίοι θα περέμεναν ανέπαφοι και αβλαβείς στο Ισραήλ.»

Άρα η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» του Κεφαλαίου ΙΓ’ περι «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ 2/3» δεν αφορά στον Ισραηλινό πληθυσμό του 600 π.Χ, ο οποίος ουδέποτε γενοκτονήθηκε κατά τα 2/3, αλλά αφορά στην Λευκή και στην Μαύρη Φυλή του απώτερου Μέλλοντος του 2008, στον «ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ» του ΤΑΛΜΟΥΔ ή Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ του 1991 – 2011.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΦΡΟΥΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣEIΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ , ΜΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ, MIA ΦΡΙΑΚΙΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ – «ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ» Η ΙΔΙΑ Η «ΑΓΙΑ» ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ;;;;;
ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΑΓΙΑ» (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ – «ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ» ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΕΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ …ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ;;;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ) !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΟΙ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ – ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ)ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ!!!
Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



Υ.Γ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΑΡΤΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ !!! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 01.12.2015 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΥΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΟΛΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ !!

ΙΔΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κακλαμάνης, Νικολόπουλος και η …μισή Χρυσή Αυγή ετοιμάζονται να πάνε στο κόμμα του (υιού) Γλίξμπουργκ!
http://www.press-gr.com/2015/11/blog-post_5334.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο «ΝΑΖΙ» ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ;;; Να γιατί ο Μιχαλοφύρερ συναντιέται κρυφά μαζί με τον Κοκό καλοκαιριάτικα….!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/08/blog-post_11.html


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/10/blog-post_10.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ »ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ »ΘΕΟΛΟΓΟΥ»
http://wwwtimezero.blogspot.gr/2011/06/blog-post_12.html


ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗ ΓΡΑΦΗ
de.scribd.com


http://katohika.gr/ellada/epivevaiosi-tis-o-e-200-000-000-ekatommiria-kinezikou-drakonianou-stratou-pros-genoktonia-olon-ton-laon-tou-planiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου