11 Απρ 2018

Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «Ανέλαβε Μάχιμη Αποστολή» …να ετοιμάσει το Hot-Spot !!!!!


Την ώρα που η Πατρίδα μας είναι στα Όρια του πολέμου , άσχετο αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη οι Πολιτικοί που επιμένουν να δέχονται όλους τους «ταλαίπωρους» της γης  και να τους Κομίζουν , να τους ταΐζουν και να τους χρηματοδοτούν & με 400 ευρώ το μήνα!


ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ "Κ@Λ$ΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ "ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ;

ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ HOT SPOT.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ 32ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, "ΓΑΜΩ ΤΙΣ  Π@$Τ&ΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΑΝ;;; 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ, Ή ΤΑ "ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;;;

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;;;

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ... ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΡΕ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΔΕΛΙΣΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΡΕ, ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΤΕ;;;
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ.... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Θα υπηρετούσε το παιδί μου στην Πατρίδα και θα το έστελνε ο πουστοκαραβανάς να πλύνει και να ξεσκατίσει τις τουαλέτες των λαθροτζιχαντιστών;;;

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΦΑΞΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ. 


Καλλιόπη Σουφλή


Σύμφωνα με πληροφορίες του  ASTRA TV   απο την Μαγνησία, η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών ανέλαβε νέα Αποστολή …
Να καθαρίσει και να ετοιμάσει τις Εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ Α.Ε για την Υποδοχή & νέων Λαθρομεταναστών στην Πόλη του Βόλου !


Την ώρα που η Πατρίδα μας είναι στα Όρια του πολέμου , άσχετο αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη οι Πολιτικοί που επιμένουν να δέχονται όλους τους «ταλαίπωρους» της γης  και να τους Κομίζουν ,να τους ταΐζουν και να τους χρηματοδοτούν & με 400 ευρώ το μήνα!
Το άκρων άωτο της Ανωμαλίας μας είναι …αντί να έχουμε έτοιμη την Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών σε συνεχή εκπαίδευση και Επιφυλακή  …
…Τους στέλνουμε  να καθαρίσουν χώρους για Υποδοχής των Λαθρομεταναστών που είναι απο το Ιράκ και το Αφγανιστάν ! (Τελικά έχουμε μέτρο στο Στράτευμα ή το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως !
Τις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο 3ο χλμ. της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε. προκρίνει τελικώς η δημοτική αρχή Βόλου για την δήθεν  «προσωρινή φιλοξενία», περίπου 500 προσφύγων απο το Ιράκ και το Αφγανιστάν.
veteranos.gr
  
Πηγή

kerberos-hellas

1 σχόλιο: