6 Μαΐ 2018

Ο Εχθρός Παρακολουθεί: Το Πεντάγωνο απαγορεύει τα smartphones κινεζικής προέλευσης!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΓΚΕΣ!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (APPLE, DELL κλπ.) ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΟΙΜΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΩ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΑΙΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ....


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ Η ΑΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΔΥΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ;; ASIAN CENTURY ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΤΡΟ-ΓΕΩ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1988, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ(;;;), ΕΝΩ ΤΟ 1985 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ (!!!)

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ 1972, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΤΟΤΕ....ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(888) ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" 666 ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΥΣΗ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...

ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


«Απαράδεκτο ρίσκο ασφαλείας» θεωρεί τα κινεζικής προέλευσης κινητά τηλέφωνα το αμερικανικό Πεντάγωνο, απαγορεύοντας μάλιστα την πώλησή τους στα καταστήματα των αμερικανικών βάσεων ανά τον κόσμο. Η σχετική οδηγία αφορά δύο γνωστές μάρκες κινεζικών τηλεφώνων και μόντεμ (Huawei, ΖΤΕ) τα οποία κρίθηκαν ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια του προσωπικού, τις πληροφορίες και την αποστολή του στρατεύματος, αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του NBC News.

Η εντολή για την απομάκρυνση των εν λόγω συσκευών από τα ράφια των PX έχει ήδη δοθεί ενώ όσοι έχουν στη κατοχή τους τέτοιες συσκευές θα πρέπει να είναι ενήμεροι για το πρόβλημα ασφαλείας που συνιστούν, ασχέτως από πού τα έχουν αγοράσει, επισημαίνει εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Κατά την διάρκεια πρόσφατης ακρόασης
ενώπιον της Γερουσίας, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και οι επικεφαλής του FBI, της CIA, της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DIA) και της National Geospatial Intelligence Agency υποστήριξαν ότι τα προϊόντα της Huawei δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για λόγους ασφαλείας.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου δεν προσδιόρισε την φύση της απειλής, ωστόσο στο παρελθόν Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν εκφράσει ανησυχίες ότι τα τηλέφωνα ενδεχομένως έχουν σχεδιασθεί ώστε να είναι προσβάσιμα από την κινεζική κυβέρνηση. Από την πλευρά της η εταιρία αρνείται ότι τα προϊόντα της συνιστούν κίνδυνο ασφάλειας.

Η κινεζική Huawei είναι ο τρίτος σε μέγεθος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως μετά την Apple και την Samsung και ο μεγαλύτερος στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Θα μπορούσε η όλη ιστορία να είναι μια πτυχή του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας; Πολύ πιθανόν. Όμως η κυβέρνηση του Πεκίνου κατέχει αναντίρρητα την… τεχνογνωσία όσον αφορά την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πολιτών της, τί θα την εμπόδιζε να το δοκιμάσει και με τους αντιπάλους της μέσω της νέας τεχνολογίας;

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, αντίστοιχο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Wall Street Journal ανέφερε ότι η Ρωσία έχει βάλει στόχο τα smartphones των στρατιωτών του ΝΑΤΟ, επιδιώκοντας την συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται με επιχειρήσεις, τον υπολογισμό της επάνδρωσης μονάδων και ό,τι άλλο μπορεί να είναι στρατιωτικώς χρήσιμο, ακόμη και ο εκφοβισμός του προσωπικού με προσεκτικά σχεδιασμένες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου. Δυτικοί στρατιωτικοί αναλυτές σημειώνουν ότι το νέο «μέτωπο» που έχει ανοίξει η Ρωσία με το ΝΑΤΟ αποσκοπεί στην μεθοδική εκμετάλλευση του πιο τρωτού σημείου των στρατιωτών της Συμμαχίας: των κινητών τους.
Σήμερα, όλοι έχουν κινητό και δεν το αποχωρίζονται ούτε κατά την διάρκεια επιχειρήσεων. Αν και έχουν εκδοθεί κατά καιρούς οδηγίες στο προσωπικό για ορθή και προσεκτική χρήση των ατομικών τους smartphones, η εξοικείωση με την τεχνολογία πολλές φορές βαίνει εις βάρος του παλιού και δοκιμασμένου στρατιωτικού αξιώματος: Προσοχή, ο Εχθρός Παρακολουθεί. Και οι νέες τεχνολογίες τον εξυπηρετούν αφάνταστα.

Αλέξανδρος Θεολόγου



kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου