4 Ιαν 2013

*** ΕΡΕΥΝΑ *** ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ; ΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΕΣ ΧΤΕΣ; ΔΕΣ ΝΕΟΈΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ....

...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ:
"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΛΑ...
.


Η παραπάνω ερευνά καταγράφει ενα μικρό μόνο μέρος "συγγενών" πολιτικών προσώπων που κατάφεραν να πάρουν βουλευτικό αξίωμα ή και υπουργική θέση. Φανταστείτε τι γινότανε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα χρόνια!!!!!!

ΠΟΣΟΙ ΔΙΟΡΊΣΤΗΚΑΝ ΩΣ :
-ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
-ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΣ
-ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 
-ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ 
-ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎΣ (ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ)

...ΕΝΑ ΑΤΈΛΕΙΩΤΟ ΦΑΓΟΠΌΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
 
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ...ΣΟΥΡΓΕΛΑ"  ΕΔΩ)
 
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΦΥΣΙΚΟΥ-ΥΓΙΟΥΣ-ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΗΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΗΠΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΠΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ – ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΪ-ΙΕΧΩΒΑ», ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 17-11-1973 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 36 ΕΤΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΑΤΑ 99% ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7-11-2010 ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» [ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ 13 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ - ΧΩΡΕΜΗ - Ή ΜΠΕΝ - ΧΙΡΑΜ, ΕΚΦΩΝΗΘΕΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΝ ΠΑΡΙΣΙΟΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ] ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8-11-2010, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912, ΤΟΥ 1920, ΤΟΥ 1940, ΤΟΥ 1941, ΚΑΙ ΤΟΥ 1945 ΕΩΣ 1949, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ - ΕΝΩΜΕΝΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ,

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ. ΟΤΑΝ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ, ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΓΚΑΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΤΟΤΕ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ:

«ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.»

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;» ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ :
«ΝΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ - ΤΡΑΓΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ».

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;; EΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ - ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ 8 ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 4, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 2, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ MONO ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ Η ΦΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΣ - ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ».

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΛΥΚΟΥΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ».

ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ, ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΔΗΜΟ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥ ΜΥΘΟΥ.


ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ, ΤΑ ΝΕΜΕΑ, ΤΑ ΠΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΣΑΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΗΤΟΙ: ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (σημ.: 1:διανόηση – 2:συναίσθημα – 3:ύλη) ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ - ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΚΡΑΤΗ.

ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ» ΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

(σημ. ιστολογίου: σημιτομογγόλοι εβραίοι – γεφυραίοι με εξελληνισμένα ονόματα για προπέτασμα καπνού. «Ραβίνοι - Λύκοι ντυμένοι με "Φοινικική" προβιά αγριοκατσικιών σύμφωνα με τον προαναφερόμενο Αισώπειο Μύθο». Όπως ομοίως σήμερα επιχειρεί να περαστεί ως τάχα «Έλληνας» η μπάσταρδη πολυεθνική χαμογελαστή εβραιόδουλη νεκροκεφαλή «Παπανδρέου» και οι όμοιοι του.
ΙΔΕ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_5092.html )

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΩΡΙΕΥΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΙΣΘΜΙΑ - ΝΕΜΕΑ - ΠΥΘΙΑ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ – ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ :
«ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ:

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ .
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΕΩΣ Η ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΜΑΘΕΙΣ Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ».

ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΟ – ΑΓΓΛΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΒΡΑΙΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ, ΩΣ ΕΛΛΗΝO–ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ … ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΕΜΜΕΣΕΣ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΛΛΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ Ή ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ - ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ - ΥΓΙΗ ΑΡΧΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ - ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.»

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΧΕΙ
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ
ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ΔΗΜ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ; ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.;

ΑΡΙΣΤ: ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟ,
ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣ
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΝΑ
ΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΦΥΣΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΦΥΣΗ ΦΥΕΙ-ΦΥΤΕΥΕΙ-ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΙΚΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. «ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΛΙΓΟΙ ΔΕ
ΑΓΑΘΟΙ» ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΒΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ
ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,
ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΔΗΜ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ, ΝΑ
ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΕΙ. ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ», ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΗΣ» 'Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΟΙ
ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΥ». ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΟΤΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ 'Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,
ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΪΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΚΛΟΓΗ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ; Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ; Η
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΤΟ
ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Π.Χ. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ
ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ
ΜΑΖΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ
ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ). ΟΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗ
ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Η
ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΙΣΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ
ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ
ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ
ΜΑΖΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ
ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ
ΑΝ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ
ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ
ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΕ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΖΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ
ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΑΡ' ΟΛ'
ΑΥΤΑ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΟΜΕΙΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΤΑΝ
ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ
ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΗΝ ΑΡΧΑΪΚΗ (ΟΧΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΨΕ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ
ΠΟΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ
ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΑΡΙΣΤ: ΑΛΛΟ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ
ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ
ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞ
ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΟΥ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ
ΑΦΥΣΙΚΑ (ΛΑΘΗ). ΚΥΤΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ:
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ 'Η ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΣ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ»:
ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ 99% ΤΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑ
ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ. ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΘΕΪΚΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΤΕΧΝΗ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ
ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΤΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΞΑΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ
Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΕ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΙΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ). ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΟΦΩΝ» ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΗΘΩΣ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΡΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ, Η ΘΗΒΑΪΚΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» 'Η «ΕΦΟΡΩΝ» ΔΙΩΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝ
ΟΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΕ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ
ΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π..
ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ
ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


Πηγή: Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.)
 
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΑ !!!

10.000.000 ΠΟΥΣΤΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ! ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΛΙΑ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ...
5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ... ΕΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG – TIANDIHUI – TRIADS) ΕΙΝΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!
ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ;;;

ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ «ΤΡΙΑΔΩΝ » ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «HONG», ΤΙΣ «ΤΡΙΑΔΕΣ», ΚΑΙ «ΤΙΑΟ ΚΙΟΥ ΚΙΑΟ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ Ε; Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!! http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34184&itemid=157 ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ;;

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ DEFENCENET.TR.CN. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΡΟΠAIΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΥΠΟΘHΚΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΗΤΤΗΜΕΝΟ» ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΗΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΕΖΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΡΕΣΛΕΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Ε.Ε. ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΌΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΕΡΙ «ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.»

ΔΟΛΙΩΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» «ΜΜΕ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Β’ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14/5 ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η’ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η’ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΩΣ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΗΔΗ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΣΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1973, ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 400ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΛΠ, 700ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 1100ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OFFSHORE ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΠΕΣΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΣΥΝEIΔHΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΕΨΗΦΙΣΕ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967 ΕΩΣ 1973, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΓΙΑ 6 ΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑΛΕ – ΚΟΥΑΛΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1973 ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:

ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ – ΣΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΡΕΣΛΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΩΣ «ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ «ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ» (ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΣΙΟΔΟ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΗ – ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ).

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ, ΠΕΡΙ «ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ», ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΗΡΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: http://youtu.be/tyDwfHxwaUw

ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ «ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ. ΌΜΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΚΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΑΤΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΒΕΡΤ, ΡΑΛΛΗΔΕΣ(ΡΑΟΥΛ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ – ΜΙΝΕΙΚΟ, ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗΔΕΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ».

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΧΕΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !!!

Πηγή: Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου