27 Ιουλ 2016

Η Δημόσια Τάξη καταρρέει με τον υπουργό να προκαλεί τη νοημοσύνη μας

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ; ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕ, ΧΕΣΕ, ΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΨΕ...ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ !

 
Την ώρα που η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι απέναντι σε κάθε λογής κακοποιούς και εγκληματίες, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Τόσκας επιλέγει από τη Θεσσαλονίκη να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τη στιγμή που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας γίνονται επεισόδια από αναρχικούς και λαθρομετανάστες, ο Υπουργός χαρακτηρίζει ως....
 «Απολύτως ελεγχόμενες τις καταστάσεις στο ΑΠΘ». Συνεπώς, για τον Υπουργό η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δεν είναι κάτι το μεμπτό αφού είναι ελεγχόμενη. Μάλλον, έπρεπε οι αναρχικοί να αρχίσουν να κατεδαφίζουν κτήρια του πανεπιστημίου ή να ρίξουν τακτικά πυρηνικά όπλα για να χαρακτηριστεί η κατάσταση ως μη ελεγχόμενη και να επέμβει η αστυονομία όπως ο νόμος ορίζει; Και από πότε χαρακτηρίζεται μια κατάσταση φθορών και ζημιών ως ελεγχόμενη; Μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ορισμός για τις ελεγχόμενες καταστάσεις που αναφέρει ο Υπουργός στον Ποινικό Κώδικα ή στην Ποινική Δικονομία και δεν το ξέρουμε; Πάλι καλά να λέμε που δεν τους είπε και μπράβο για τις ενέργειες τους. Τις εκκλήσεις των Πρυτανικών Αρχών να επέμβει η αστυνομία δεν τις άκουγε ο Υπουργός; 

Μάλιστα ο Υπουργός συνέχισε να προκαλεί με δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 fm» αναφέροντας πως "η αστυνομία κράτησε ψύχραιμη στάση, τη σωστή ισόρροπη στάση και γι αυτό μπράβο της και αυτή τη στιγμή η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ήσυχη". Για να μεταφράσουμε τα λεγόμενα του Υπουργού επί της ουσίας αναφέρει  τα εξής: ως ψύχραιμη στάση της αστυνομίας είανι οι διμοιρίες να δέχονται ανθρωποκτόνες επιθέσεις και να αντιμετωπίζονται από την πολιτική ηγεσία ως αναλώσιμοι, "τη σωστή ισόρροπη στάση" να καταστρέφεται δημόσια και ιδιωτική περιουσία και το κράτος να αδιαφορεί πλήρως στέλνοντας το μήνυμα πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και τέλος μεταφράζοντας σε απλά ελληνικά τη δήλωση του Υπουργού πως η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ήσυχη σημαίνει πως αφού οι αναρχικοί δεν κατεδάφισαν τον Λευκό Πύργο ή δεν έκαψαν την πόλη όπως έγινε στη Μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917 όλα βαίνουν καλώς για την κυβέρνηση.

Εύγε! Και εις ανώτερα!





kerberos-hellas

1 σχόλιο: