11 Αυγ 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓΕΡΟΝΤΕΣ", ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ....







ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ
 
Κείμενο ελληνικής αποκατάστασης της χαμένης προσελήνιας Κοσμογονίας Αστροφυσικής, τιμής ένεκεν των επιφανών Κοσμολόγων Ηράκλειτου Εφεσιου, Βια Πριηνέα, Αριστοτέλειας διαλεκτικής λογικής και Προσωκρατικών Ιώνων επιστημόνων.



ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ:

"Ο Σαβαώθ των Χριστιανών, ή Αλλάχ των Μουσουλμάνων, ή Ελλόχ, ή Γιαχβεχ των Ιουδαίων, δημιούργησε το Σύμπαν, ενώ τον ίδιον δεν τον δημιούργησε κανένας".



Εφαρμογή της "Αναλογικής Αρχής" και της "Αρχής του Μείζονος Λόγου", του Αριστοτέλους: "Συμφώνως με τις τρεις ως ανω Θρησκείες, ο Σαβαωθ - Αλλάχ - Γιαχβεχ είναι πολύ δυνατότερος - μεγαλύτερος - και πολυπλοκώτερος ως οντότητα από τον μικρότερο και απλούστερο ως οντότητα άνθρωπο.



Επομένως εάν [για τον] απλούστερο άνθρωπο απαιτείται δημιουργός, τότε πολύ περισσότερο, 



ήτοι "ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ" απαιτείται να υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε τον Σαβαώθ - Αλλάχ - Γιαχβεχ, και απαιτείται να υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε τον ανώτερο δημιουργό που δημιούργησε τον Σαβώθ - Αλλάχ - Γιαχβέχ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ είναι αδύνατον ή "ΟΠΕΡ ΑΤΟΠΟΝ", διότι το απαίτημα να υπάρχει συνεχώς "ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" του εκάστοτε καθ'υπόθεση "ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ", ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΜΑ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝ, ητοι απαίτημα επαναλαμβανομενο απεριόριστες απειροστές φορές προς τον απώτατο απεριόριστο απειροστό παρελθόν του χρόνου, χωρίς να ευρίσκεται ΠΟΤΕ ο τερματικος ήτοι ο αρχικός "ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ".
ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΒΑΩΘ - ΑΛΛΑΧ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ - ΑΛΛΑΧ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ, ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Επομένως οι ισχυρισμοί των Σαβαώθ - Αλλάχ - Γιαχβέχ είναι ψευδείς όταν δηλώνουν στην "Αγία Γραφή", στο "Κοράνιο", και στο "Ταλμούδ" ότι αυτοί είναι οι δημιουργοί του σύμπαντος, του πλανήτου Γη, και των ανθρώπων – ζώων – και φυτών»._ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ.
Εάν η θεολογική κοσμογονία είναι ψευδής όπως ως άνω απεδείχθη, τότε ποια είναι η αληθής κοσμογονία;
 
Απαντά ο προσωκρατικός Ηράκλειτος ο Εφέσιος:
 
“Τον κόσμον τόνδε, ουδείς των θεών, και των ανθρώπων εποίησε, αλλ’ήν αεί πυρ αείζωον , απτόμενον μέτρα και σβενύμενον μέτρα».

Μετάφρασις: “Αυτόν τον κόσμο δεν τον δημιούργησε κανένας από τους θεούς και από τους ανθρώπους, αλλά ήταν πάντοτε συνεχώς ζωντανό [αιώνιο] πυρ, το οποίο ανάβει με φυσικούς νόμους και σβήνει με φυσικούς νόμους».


Ερμηνεία: “Αυτό το σύμπαν με τους ζωντανούς οργανισμούς του, δεν τους δημιούργησε κανένας από τους θεούς και από τους ανθρώπους, αλλά ήταν πάντοτε συνεχώς «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΗΤΟΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ «ΠΥΡ» ΗΤΟΙ «ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ – ΑΙΘΗΡ» ως η μέγιστη δυνατή κατάτμιση της ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗΣ νεκρής ΗΤΟΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΫΛΗΣ ή «ΜΗ ΟΝΤΟΣ» ο οποίος ζωντανός ήτοι ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ «ΑΙΘΗΡ» «ΑΝΑΒΕΙ» ήτοι ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ και δημιουργεί αστρικά σώματα – και όντα ήτοι οργανισμούς ανώτερων διαστάσεων αραιότερης ύλης ή ενέργειας με αυθύπαρκτους αυτό-οριζόμενους απρόσωπους φυσικούς νόμους, και ο οποίος «ΑΙΘΗΡ» ή ΠΥΡ «ΣΒΗΝΕΙ» ήτοι ΣΥΝΤΗΚΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ και δημιουργεί αστρικά σώματα και όντα ήτοι οργανισμούς κατώτερων διαστάσεων πυκνότερης ύλης ή ενέργειας με αυθύπαρκτους αυτοοριζόμενους απρόσωπους φυσικούς νόμους».


Το ως [άνω θεώρημα] πυρηνικής φυσικής και αστροφυσικής και κοσμολογικής ΦΥΣΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣ κοσμογονίας, είναι κατ’αρχήν ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ δια της «ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ» ή «REDUCTIO AD ABSURDUM” ή “PROCESS OF ELIMINATION”, διότι υπάρχουν δυο και ΜΟΝΟ ΔΥΟ ενδεχόμενα κοσμογονίας: Η ΑΥΤΑΙΤΙΑ – ΑΥΤΕΝΕΡΓΗ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΗ – ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ – ΦΥΣΙΚΟΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΑΥΤΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ – ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ, ΒΙΑ ΠΡΙΗΝΕΑ, και λοιπών, και η θεολογική θεοκίνητη ετεροδημιούργητη θεοκρατική κοσμογονία του «Δημιουργού των πάντων θεού Σαβαώθ – Αλλάχ – Ελλόχ Γιαχβεχ» και απάντων των «Θεών Δημιουργών» των θρησκειών, η οποία απεδείχθει αδύνατη – άτοπη – ψευδής – εσφαλμένη – παράλογη – παράφρων – τρελή – σχιζοφρενική – βλακώδης και ΑΝΤΙΛΟΓΗ ήτοι αντίθετη και ασυμβίβαστη με την λογική και με τον ορθό λόγο, όπως απεδείχθη κάτω από το φως του πατρός της λογικής, Αριστοτέλους Σταγειρίτου.


Αλλά η «ΑΥΤΑΙΤΙΑ – ΑΥΤΕΝΕΡΓΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ» δεν είναι μόνον Αυταπόδεικτη δια της «Εις άτοπον απαγωγής» Είναι Αποδείξιμη ΚΑΙ μονομερώς εξεταζόμενη, διότι άπαντες οι πυρηνικοί φυσικοί και οι αστροφυσικοί έχουν υποχρεωθεί να παραδεχτούν ότι «Η ΥΛΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ», ήτοι ότι «ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ», όπως κατέθεσαν οι αρχαίοι Έλληνες φυσικοί και αστροφυσικοί, και το οποίο μεταφράζεται: “Η ύλη, το σύμπαν, και τα έμβια όντα προήλθαν από την «ΜΗ ΟΥΣΑ» ήτοι «ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ» ήτοι ακίνητη προϋλη του αυθύπαρκτου ακίνητου «Δωδεκαεδρικού Αιθήρος».
Αν και οι σύγχρονοι φυσικοί αναγκαστικώς δέχονται ότι η ύλη προήλθε από το μηδέν, αποφεύγουν μετά … εβραικής και … μασωνικής βδελυγμίας την παραδοχή της «Νομοτελειακής Προϋπάρξεως του ακίνητου ήτοι «ΜΗ ΟΝΤΟΣ» ήτοι «ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ» ήτοι του αδρανούς – ανενεργού δωδεκαεδρικού αιθήρος [Ο ΟΠΟΙΟΣ] αυτοκινηθείς αυθορμήτως και συντηκόμενος αυθορμήτως με αυτόματες πυρηνικές συντήξεις, συμπηκνώθηκε διαδοχικώς εις τα διαφορετικά επίπεδα των παράλληλων αλληλοπεριεχόμενων «Διαστάσεων» ή «Πυκνοτήτων ύλης» έως την ιδική μας «Διάσταση» ή επίπεδο οντολογίας ή επίπεδο «Πυκνότητος Ύλης» του από ημάς ορατού σύμπαντος», διότι μια τέτοια παραδοχή θα τίναζε στον αέρα το ψεύδος του Σαβαώθ – Αλλάχ – Ελλόχ Γιαχβεχ ότι δήθεν «Αυτός είναι ο δημιουργός του σύμπαντος και των ανθρώπων – ζώων – φυτών», εφ’όσον θα αποδεικνύονταν επιστημονικώς ότι οι Σαβαώθ – Αλλάχ – Ελλόχ Γιαχβέχ ψεύδονται δολίως και ασυστόλως διότι το σύμπαν ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από τις διαδοχικές αλματικές φραγματικές πυρηνικές συντήξεις ή συμπυκνώσεις ή συγκολλήσεις του λεπτότατου ελάχιστου σωματιδίου ήτοι του στατικώς δωδεκαεδρικού αιθήρος, ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ και ΑΥΤΕΝΕΡΓΩΣ !!!



Δια να αποκλείσουν ένα τέτοιο καταστροφικό ενδεχόμενο το οποίο θα είχε ως συνέπεια την χρήση της «Αγίας Γραφής» των εβραίων … ως προσανάμματος καυσόξυλων, και την αφαίρεση – διαγραφή του τίτλου του «περιούσιου λαού του Θεού» ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ, από τους εβραίους και σάξονες μογγόλους, οι βρωμεροί αρχιραββίνοι μογγόλοι συσκεπτόμενοι με τους δαίμονες των Σιν-Σιων-Γιαχβεχ και Σαβαώθ-Κρόνου και με τους Εβραιοσάξονες απατεώνες «επιστήμονες» φυσικούς του πρωκτού, επινόησαν σκοπίμως και δολίως ψευδείς θεωρίες πυρηνικής φυσικής και αστροφυσικής, όπως η «Κβαντική Θεωρία» και η «Θεωρία της Σχετικότητος» του εβραίου απατεώνος Αλβέρτου Αινστάϊν, στις οποίες αποκλείεται η ύπαρξη του αδρανούς «μη όντος» και του ενεργού κινούμενου «όντος» αρχικού ελάχιστου σωματιδίου ή κατά τους αρχαίους έλληνες «Αιθήρος».


Στην «Κβαντική Θεωρία» ορίσθηκε αυθαιρέτως ως δήθεν ελάχιστο κομμάτι ή «Κβάντο» ενέργειας <ήτοι ύλης της αμέσως ανώτερης «Γειτονικής» προς ημάς διαστάσεως η οποία δεν είναι βεβαίως ή τερματικώς ανώτατη διάσταση ή επίπεδο υπάρξεως>, ένα ποσό ενέργειας το οποίο είναι ΠΟΛΥΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ της ενέργειας ενός σωματιδίου «ΑΙΘΗΡΟΣ» της τερματικής ανώτατης αραιοτάτης διαστάσεως ή επιπέδου υπάρξεως. !!! ΓΕΛΩΣ !


Στην «Θεωρία της Σχετικότητος», ο Ιουδαίος απατεών Αλβέρτος εισήγαγε την ανύπαρκτη «4η διάσταση του χρόνου» την τρελή έννοια του «Χωροχρόνου» και το ψεύδος ότι δήθεν «η ταχύτητα του φωτός της ιδικής μας διαστάσεως ή επιπέδου πυκνότητος ύλης, είναι η μέγιστη ταχύτητα στο σύμπαν», ενώ η ταχύτητα του ιδικού μας φωτός είναι ΠΟΛΥ – ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ της τερματικής ταχύτητος του φωτός, ήτοι της ταχύτητος μεταδόσεως κρούσεως μεταξύ των ελάχιστων σωματιδίων ή δωδεκαεδρικών αιθήρων της τερματικής ανώτατης αραιότατης διαστάσεως. Ξανά Γέλως !!!
Έτσι με τις δυο ως άνω δόλιες [και εντελώς γελοίες] εβραιοσαξονικές ψευδείς θεωρίες, ο Σιν-Σιών-Γιαχβεχ και ο Σαβαώθ-Κρόνος, απέκλεισαν από την επιστήμη της φυσικής να εύρει και να διδάξει την αληθή κοσμογονία, της ΑΥΤΑΙΤΙΑΣ
ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ Σ’ΕΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, αλλά και των αόρατων σ’εμάς παράλληλων αλληλοπεριεχόμενων συμπάντων άλλης οντολογίας – ανθρωπολογίας – πανίδος – χλωρίδος, ήτοι των παράλληλων «Διαστάσεων» Αραιότερης αόρατης ύλης.
Αυτό το έπραξαν ορίζοντας ψευδώς και αυθαιρέτως δυο ανύπαρκτα, δήθεν «ανώτατα όρια»:


A) To ψευδές όριο του «ελάχιστου κβάντου ενέργειας» της δολίως ψευδούς «κβαντικής θεωρίας» και …


B) Το ψευδές όριο της «ταχύτητος του φωτός ως ανώτατης ταχύτητος στο σύμπαν» της δολίως ψευδούς εξισώσεως E=M*C^2 δια πνευματική τροφή χαυνων αποβλακομένων πειθαρχημένων αντιγραφέων και εβραιομασωνικώς χειραγωγούμενων και πρωκτοωθούμενων εν στοαίς <»Διαχωρισμός των σεφιρώθ» και «πέρασμα της αβύσσου»> ξένων και ελλήνων φυσικών και αστροφυσικών καθηγητών πανεπιστημίων και «ερευνητών».


Και επειδή οι ως άνω απατεώνες μοιραίως έφθασαν σε επιστημονικό αδιέξοδο και συμπτώματα τρέλας, εφεύραν, πάλι δολίως, την «θεωρία των υπερχορδών», μέσω αναμίξεως των δυο ως άνω ψευδών θεωριών και μέσω προσθήκης σωματιδίων «τρύπιων κρίκων» ή «λεπτο-μπουζονίων» ή «λεπτο-πουστονίων» <ιταλιστί: busone = πουστης>, διότι οι ευρύπρωκτοι υποχρεωτικώς εν στοαίς εβραίοι-σάξονες-και εθνικοί μασώνοι «καθηγητές» του ψεύδους και της ομοφυλοφιλίας, έχουν και χιούμορ, τρομάρα τους!!!


Επειδή και η «θεωρία των υπερχορδών» έφθασε μοιραίως σε αδιέξοδο, οι εβραιοσάξονες απατεώνες εφεύραν την «θεωρία της μεγάλης έκρηξης» και την ανέμιξαν με την ψευδή «θεωρία των υπερχορδών». Αλλά η «θεωρία του Big Bang” δεν είναι κοσμογονική θεωρία, επειδή ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ το ποιος – πότε – πως συγκέντρωσε την υπερσυμπηκνωμένη ύλη η οποία «εξερράγη» δια να δημιουργηθεί το σύμπαν. Έτσι, αυτή η θεωρία αφήνει υπούλως και εντέχνως να εννοηθεί ότι την ύλη η οποία εξερράγη την δημιούργησε ο … Θεός Σαβαώθ – Αλλάχ – Ελλόχ Γιαχβεχ ο οποίος στην συνέχεια κατασκεύασε και τους … φυσικού νόμους οι οποίοι καθόρισαν το πώς θα δημιουργηθεί το σύμπαν!!! Αυτή η υβριδιακή θεωρία δηλαδή διδάσκει ότι το Σύμπαν κατά μέρος το δημιούργησε ο Θεός των Κινέζων και των Μογγόλων εβραιοσαξόων Σαβαώθ – Γιαχβέχ, και ότι κατά μέρος αυτοδημιουργήθηκε μετά την μεγάλη έκρηξη.


Επειδή έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει δημιουργός Θεός ούτε είναι δυνατόν να υπήρξε στο παρελθόν ούτε να υπάρξει στο μέλλον, άρα και τα δυο συστατικά της θεωρίας αυτής, ήτοι ΚΑΙ «η εκραγείσα αρχική υπέρπυκνη ύλη την οποία δημιούργησε ο Θεός», ΚΑΙ «οι φυσικοί νόμοι τους οποίους δημιούργησε ο Θεός δια να διαμορφώσουν το σύμπαν», είναι απάτες του ψευδοδημιουργού καταστροφέως Σαβαώθ – Αλλάχ – Ελλόχ – Γιαχβεχ ο οποίος πιστεύει ότι έτσι θα συνεχίσει να επιβάλει στον πλανήτη το ψεύδος της «Θεοκρατικής Ετεροκρατικής Δημιουργίας» ώστε να δικαιολογεί ψευδώς την «Ελέω Συμπαντικού Θεού Δημιουργού» λειτουργία των Κινέζων και των Μογγόλων Εβραιοσαξόνων κακούργων γενοκτόνων ως δήθεν «Εκλεκτό Περιούσιο Λαό του Συμπαντικού Θεού Δημιουργού».



Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Ελληνική Διαχρονική Αρχή πρώτη:


«Ουδέν Αληθές ει μη Γεωμετρούμενον» εκ του οποίου προήλθε και η ΒΑΣΙΚΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:

“Ουδείς Αγεωμέτρητος Εισητω»


Γιατί; Διότι το Α και το Ω της Ελληνικής Πυρηνικής – Ατομικής Φυσικής ήταν η παραδοχή ότι ο ΑΔΡΑΝΗΣ – ΑΚΙΝΗΤΟΣ – ΑΝΕΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ (ΑΝΕΥ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ή ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΧΩΡΟΣ) είναι Στατικώς Δωδεκαεδρικός. Είναι δηλαδή ατέρμων γειτνίαση ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ ΑΠΕΙΡΩΝ (διότι άπειρον = απλώς μη γνωριζόμενον) κανονικών δωδεκαέδρων εφαπτόμενων απολύτως κατά τις επιφάνειες των πενταγωνικών του πλευρών, κανονικών πενταγώνων.


Εικόνα
Εξού και το Πυθαγόρειο Έμβλημα: με τον «Πεντάκτινο Αστέρα» των διαγωνίων του. Δια να αποκλεισθή η έρευνα των Μαθηματικών του Πενταγώνου, οι Ραβίνοι και η Ορθοδοξία το κατέστησαν σύμβολο των τελετών του …Σατανισμού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραβίνοι. «Ο νοών νοήτω».


[Παρένθεση: Τα σοβαρά τμήματα του κειμένου διανθίζονται από …καλοπροαίρετα σαρκαστικά …μπαγνια, με αριστοφανική σάλτσα. Κρίναμε ότι η γελοιοποίηση της αφ’εαυτής γελοίας εβραικής σημερινής θεωρητικής φυσικής, είναι ο μόνος τρόπος σχολιασμού της. Τα …μπαιγνια δεν φειδονται ούτε του … κύρους των εβραίων θεών, καθότι οι Έλληνες υπήρξαν ανέκαθεν … θεομπαίχτες ψευδών θεών.]


Η αιτία αυτής της παραδοχής ήταν πολύ απλή: Όπως το κ.εξάγωνο είναι το σχήμα το οποίο δίδει το μέγιστο εμβαδόν με την ελάχιστη περίμετρο, έτσι και το κανονικό δωδεκάεδρο είναι το στερεό με τον μέγιστο όγκο και την ελάχιστη επιφάνεια (επί στερεών ιδίων όγκων) ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ επι απείρου επαφής.


Εκκινώντας από ένα αρχικό δωδεκάεδρο, τα εφαπτόμενα ατέρμονα καθ’όλους τους άξονες, καλύπτουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, όπως τα ατέρμονα κανονικά εξάγωνα καλύπτουν τελείως το επίπεδο χωρίς κενά.
Οι Έλληνες λοιπόν έκαμαν την απλή και συγχρόνως τερατωδώς ευφυή σκέψη: “Και ο Κύβος και το Τετράπλευρο και το Δωδεκάεδρο, εφαπτόμενα κατ’ ατέρμονα τρόπο, πληρούν τον χώρο άνευ κενών, ΑΛΛΑ ο χώρος συμπεριφέρεται ως ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ , διότι η έναρξη της αυτοδημιουργίας του κόσμου απαιτεί «ΜΗΔΕΝΙΚΑ» αίτια .


(ΣΗΜΕΙΟ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ «ΑΙΤΙΟΝ – ΑΙΤΙΑΤΟΝ»)

Ικανά να προκαλέσουν κίνηση άνευ αιτίας επί του ταυτισθέντος «αιτιοαιτιατού»,


ΚΑΙ ΑΡΑ,
Αυτά τα «μηδενικά» αίτια ενεργοποιούν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τον χώρο ο οποίος έχει στατικώς μέγιστο λόγο: ΟΓΚΟΣ / ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.


ΔΙΟΤΙ
Η ελάχιστη επιφάνεια ως προς όγκο, παρουσιάζει τις ελάχιστες «τριβές» εκκινήσεως της ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


ΤΟΜΠΟΛΑ!!!








 

ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Θ.ΦΥΣΙΚΗ, και τα βιβλία περί «Δημιουργού Θεού» και του υιού αυτού Χριστού Αμήν, μετά των προφητών αυτού Αλβέρτου (Αινστάιν) και Μωάμεθ Α’ του επονομαζόμενου και Ημισεληνιακού Κάφρου ιδρυτού του …θρησκεύματος * ) σύμφωνα με το οποίο ο Αλλάχ (εβραιστί Ελλόχ) ή Γιαχβέχ κατοικεί στην Σελήνη εν μέσω βουνών πιλαφιού.



 

[Παρένθεση: Είναι ιστορικό γεγονός ότι επί Θεοδοσίου του …μεγάλου, το Δωδεκάεδρο, το Πεντάγωνο και ο Πεντάκτινος Αστέρας χαρακτηρίστηκαν από το Ιουδαιο-Χριστιανικό Φανάρι, ως «Διαβολικά Σχήματα», και οι Έλληνες Γεωμέτρες οι οποίοι τα εδίδασκαν εθανατώνοντο ως «υπηρέτες του διαβόλου». Τα σκήπτρα αυτής της ανθελληνικής συμπεριφοράς κρατά σήμερα το πατριαρχείο Κων/λεως και το «Άγιον Όρος». Και τα δυο είναι έτοιμα να στρέψουν τον αμαθή όχλο εναντίον επιστημόνων που θα ερευνήσουν τα μαθηματικά δωδεκάεδρου και πεντάκτινου αστέρος.]



 

Και ιδού πως … πεθαίνει ο Γιαχβέ και ο Αλβέρτος, ομου με όπλο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ («Μεταξύ Θεών και ανθρώπων, Έλληνες):

 

Υποθέτουμε τρία εφαπτόμενα δωδεκάεδρα κατά ένα κοινό άξονα:


 

Κανονικά Δωδεκάεδρα: Εικόνα







 

Εάν το κεντρικό κινηθή αυθορμήτως στο φάσμα αξόνων από Α έως Γ, τα ακραία δωδεκάεδρα θα κινηθούν κατά τις περιστροφές Δ και Ε. Εάν το κεντρικό συνεχίσει να κινείται προς το «στέμμα» Γ’, Β’, Α’, και αντικατασταθεί από το άνωθεν του εφαπτόμενο, (ανωθεν του επιπέδου), τότε τα ακραία θα αρχίσουν αντίθετη περιστροφική κίνηση κονονική κίνηση «διαπασών διπλού» Εικόνα


 

Ή όπως συμβολίζονταν στην Αρχαία Πυρηνική Φυσική.
 

Το κινητικό πρότυπο:
Πλαισιούμενο από ένα σχετικώς «ακίνητο» κάλυμμα μη στρεφομένων δωδεκαεδρων, δίδει το Συμπαντικό Οντολογικό Πρότυπο:
Εικόνα
 

Αυτό το Οντολογικό Πρότυπο είναι παρ’Αρχαίοις η Εσωτερική Δομή των …υποατομικών, των ατομικών σωματιδίων, των πλανητικών συστημάτων, των Γαλαξιών, των Συμπαντικών Τομέων και τελικώς του Σύμπαντος του ίδιου.







 

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html
http://perseysteam.blogspot.gr/2011/09/blog-post_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου